2777
2789
عنوان

مادر شوهر سابقم یه عمل سخت داره

5460 بازدید | 102 پست

مادر همسر سابقم امروز یه عمل سخت داره من دیروز بدون اجازه مادرم رفتم بیمارستان بعد یکسال کذایی شوهرم دیدم خودش گفته بود مادرم میخاد تو رو ببینه منم رفتم.

محمد من شکسته شده بود مثل خودم که تمام موهام سفید شدن خیلی سعی کردم بغض نکنم وگریه نکنم

و وقتی نگاش کردم فقط لبخند زدم ولی اون نزد رفتم تو بخش مادرش دیدم گفتم مادر جان خیلی ناراحت شدم از اینکه بیمار شدین خدا بهتون سلامتی بده این همون زنی بود که اونقدر تو گوش محمد خوند که این دختر بیمار مشکل خونی داره بچت یه زمانی مثل مادرش میشه اینقدر گفت گفت تا زندگی ما به جدایی کشید بهم گفت حلالم کن منم گفتم من حلال کردم خیلی وقته دلم میخاد امروزم برم بیمارستان نمیخوام مثل اون باشم خانما نظرتو جیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم منفیه

ک چی بشه

مگه فیلم هندیه

فرصت زندگیو ازت گرفته الان میخواد چیو حلال کنی؟؟؟ عمر ب باد رفته رو؟؟

مگه چند بار ب دنیا میای چن بار قراره جوونی کنی

بیخیال بابا انقد سعی نکنید ادای آدم خوبارو دربیارید

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

دیگه نرو یکبار خودشون خواستن رفتین حلالشونم کردین دیگه رفتن شما صورت خوشی نداره شاید فکرکنن دارین ازموقعیت پیش اومده سو استفاده میکنین برا برگشت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مادر شوهر سابقم فوت شد نرفتم ختمش با اینکه شوهرم خیلی گفت برو اما نرفتم حوصله داری بیخیال بعدن بر ...

دقیقا، همین ادم از تخت بیمارستان که بلند بشه، خودش برات کلی داستان درست میکنه.

چه کاریه، الکی برای خودت ، حرف و حدیث درست میکنی

دیگه نرو یکبار خودشون خواستن رفتین حلالشونم کردین دیگه رفتن شما صورت خوشی نداره شاید فکرکنن دارین از ...

چه برگشتی پسرشو نامزد یه دختر همدانی دهه هشتادی کرده دخترم اونجا بود