2777
2789
عنوان

شکستگی دماغ کودک برطرف میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 31 پست
عزیزم پسرت که نمیدونسته نوشابه بریزه،تلویزیون آتیش میگیره.دختر من(۴سالشه) توو جاده با سرعت ۱۲۰,فرمان ...

آتیش گرفتن تلوزیون ربطی به پسرم نداشت تلوزیون ما از قبل اتصالی داشت موقع روشن شدن جرقه میزدم 

پسرم با این کار تیر خلاص رو بهش زد 

من بخاطر تلوزیون ازش عصبانی نبودم چون قدیمی بود و میدونستم دیگه اواخر عمرشه من بیشتر از رفتار شوهرم ناراحت شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ببین همین پسر چه بلایی در اینده سر این پدر بیارهبه این فکر کرد داره بااون شدت میزنه بچه ضربه مغ ...

من سر همین قضیه با شوهرم امروز صبح هم دعوا کردم اونم گذاشت از خونه رفت 

پسرم رو بردم سی تی اسکن عکس گرفتم امروز بعد از ظهر باید ببرم دکتر ببینم چی میگه

2805
خب سهل انگاری خودتون بوده تلوزیون اتصالی داشته به بچه چه ربطی داشت!

باور کن هزار بار به شوهرم گفتم تلوزیون نو بگیریم گوش نداد گفت پول ندارم تلویزیون گرونه و اینا 

اخر باعث شد این بلا سر ما بیاد 

خودتم معلومه خیلی مادر آشغالی هستی،، چون من شوهرم معتاد بود هم تنمیزاشتم دستش به بچه ها بخوره اما آ ...

اشغال خودتی نفهم بیشعور 

دارم میگم من بهش چیزی نگفتم 

گمشو از تاپیک من بیرون 

خودتم معلومه خیلی مادر آشغالی هستی،، چون من شوهرم معتاد بود هم تنمیزاشتم دستش به بچه ها بخوره اما آ ...

دقیقا استارتر عرضه نداشتی جلو شوهرتو بگیری؟؟خودت کتک میخوردی زیر دست و پاش له نمیشدی اما نمبذاشتی بچتو اینجوری کنه

مادر نیستی اسمت مادره

دقیقا استارتر عرضه نداشتی جلو شوهرتو بگیری؟؟خودت کتک میخوردی زیر دست و پاش له نمیشدی اما نمبذاشتی بچ ...

عزیزم با دقت تاپیک رو بخون میفهمی 

من جلوی شوهرم رو گرفتم و نذاشتم بیشتراز این کتک بزنه بخاطر همون دیشب و امروز باهام دعوا افتاد 

بجلی اینکه دلداری بدین نمک به زخم میپاشین😑😑

خب عزیزم منم میگم چرا چیزی نگفتی؟؟شوهرتون میگرفتی نمیزاشتی شده جیغ و داد سرش میکردی یا میزدیش ،، ...

عزیزم من جلوش رو گرفتم پست قبلیم رو ببین بخاطر همین باهام دعوا افتاد و نزدیک بودم از خونه پرتم کنه بیرون 

الان به پدر و مادرم گفتم میگن شوهرتاومد خونه بهمون بگو ما بیایم باهاش کار داریم 

عزیزم با دقت تاپیک رو بخون میفهمی من جلوی شوهرم رو گرفتم و نذاشتم بیشتراز این کتک بزنه بخاطر همون دی ...

عزیزم من بینیم شکست،متخصص گفت فقط تا ده روز وقت داری بعد شکستگی،که سرپایی عمل کنی.اگر ده روز بگذره،باید با بیهوشی عمل کنی.

حتما زودتر ببر متخصص گوش وحلق وبینی 

عزیزم من بینیم شکست،متخصص گفت فقط تا ده روز وقت داری بعد شکستگی،که سرپایی عمل کنی.اگر ده روز بگذره،ب ...

اره اتفاقا بعد از ظهر میخام پسرم رو ببرم پیش دکتر مغز و اعصاب بابت سی تی اسکن 

بعدش حتما میبرم 

قبلا یکبار دیگه هم میخواست پسرم رو بزنه اون موقع ۵ سالش بود اونم بخاطر اینکه گوشیش رو از پنجره انداخت پایین من و پسرم رفتیم طبقه پایین خونه مادر شوهرم 

ولی شوهرم با مشت در رو شکوند اومد داخل  کلی جیغ و داد زدم به مادرشوهرم گفتم تروخدا نزار بچم رو بزنه 

مادرشوهرم  هم جلوی شوهرم رو گرفت و یکم باهاش حرف زد تا اروم شد 

2810