2777
2789
عنوان

مامانای ماه سوم بیاین لطفا

56 بازدید | 10 پست

من امروز یازده هفته و دو روزمه ، تا دیشب هم از تهوع خوابم نمیبرد ولی از صبح که بیدار شدم، دیگه تهوع ندارم. البته درد و سفتی سینه رو دارم هنوز ولی تهوعم تقریبا از بین رفته. این خطرناکه؟

نه عزیزم خطرناک نیست بلاخره این تهوع یجا باید تموم بشه مال منم خیلی کم شده هر چند روز یبار حالت تهوع میگیرم صبحا که دیگه حالم خیلی بهتره

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم خطرناک نیست بلاخره این تهوع یجا باید تموم بشه مال منم خیلی کم شده هر چند روز یبار حالت تهوع ...

سلام عزیزم میشه بگی من دقیق چندهفته مه؟۲۷مرداد۶هفته ویک روز

بودم تواون هفته م سونواورژانسی دادم

فقط دکتر میخاست قلبشونو چک کنه

اللن من چندهفتم دقیق

سلام عزیزم میشه بگی من دقیق چندهفته مه؟۲۷مرداد۶هفته ویک روزبودم تواون هفته م سونواورژانسی دادمفقط دک ...

تاریخ آخرین پریودت رو میدونی؟فکرکنم شما ده هفته باشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ببین عزیزم سونواولی که دادم۶هفته ویک روزبودم ۲۷مرداد اللن ۱۰هفته ام؟

تاریخ آخرین پریودت مهمه هفته های اول ممکنه بین سونو و تاریخ پریود اختلاف باشه ولی هرچی سن بارداری بالابره اختلاف کمتر میشه .طبق سونو شما ده هفته ۱ روز هستین .ولی طبق پریودشاید بیشتر باشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ آخرین پریودت مهمه هفته های اول ممکنه بین سونو و تاریخ پریود اختلاف باشه ولی هرچی سن بارداری با ...

اهان مرسی عزیزدلم خب پس همون ۱۰

هفته ویک روزم چون من نمبشه طبق

اخرین پریودم حساب کنم چون هیچ رابطه ای نداشتیم تاشب عروسی 

مرسی ازت❤❤