2777
2789

خیلی خفنه دیروز پخش شده از استار تی وی 

سیران دوست پسر داره دوساله از فرید جدا شده 

البته فکر کنم بازیه چون میخواد باهاش ازدواج کنه 

فرید با یه دختر دیگه س 

بتول نامی اومده میگه از اورهان باردارم 

خدارو صد هزار مرتبه شکر پلین نیستش 

سیران موهاشو کوتاه کرده😍

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بنظر من ک خوب نبود 

این بغل اون 

اونیکی بغل این

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

این فیلمها چیه میبینین همش خیانت

بارداری از دوست پسر

فرار از خانواده و ...

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂و منی که فقط ۱۳قسمت فصل اولشم دیدم 

🟥🟥🟥 پیوستن به کمپین حذف تاپیک از ۲ تیر به مدت ۴ روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه❤️ نه تاپیک بزن نه پست بگذار ❤️ یک بار بیایین متحد باشیم 💞درخواست دوستی (آقایون)ممنوع .یه دختر مهربون اما زود از کوره در میرم🤣اگه مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله ی جرو بحث ندارم نه دردسر میخوام نه دعوا. 
بنظر من ک خوب نبود این بغل اون اونیکی بغل این

شربت زغال اخته رو دیدی؟ اون زنه کنار گیرای کی بود همسن مادرش؟ 

مادرشه 🤦🏻‍♀️

من زبان اصلی ندیدم منتظر زیرنویسم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
خیلی عقبی

کلا فیلمای کره ای بیشتر میبینم تا ترکیه ای 😂چون نهایتش ۱۷قسمت باشه 

🟥🟥🟥 پیوستن به کمپین حذف تاپیک از ۲ تیر به مدت ۴ روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه❤️ نه تاپیک بزن نه پست بگذار ❤️ یک بار بیایین متحد باشیم 💞درخواست دوستی (آقایون)ممنوع .یه دختر مهربون اما زود از کوره در میرم🤣اگه مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله ی جرو بحث ندارم نه دردسر میخوام نه دعوا. 
شربت زغال اخته رو دیدی؟ اون زنه کنار گیرای کی بود همسن مادرش؟ مادرشه 🤦🏻‍♀️من زبان اصلی ندیدم منتظر ...

من بلدم زبان اصلی منتها ندیدم شربت زعال اخته رو 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
سیران که سرطان داشت فصل قبل غش کرد پس چی شد

زنده ست از فریدم جدا شده به کاظم میگفت من از مرگ برگشتم از کارایی که میتونم باهات بکنم بترس و اینکه سونا رو هیچ جای فیلم ندیدم🤔

من بلدم زبان اصلی منتها ندیدم شربت زعال اخته رو

من فراگمانشو دیدم زبان اصلی از سر زیاد فیلم دیدن اونم کم و بیش جالیم میشه با زیر نویس اوکی ام

این فیلمها درسته سرگرمیه جذابی هستن ولی توی ذهنتون برای زندگی آیندتون این رفتارها و کارها عادی میشه.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

شربت زغال اخته رو دیدی؟ اون زنه کنار گیرای کی بود همسن مادرش؟ مادرشه 🤦🏻‍♀️من زبان اصلی ندیدم منتظر ...

نامادریش هست 

که از قضا باهم رابطه دارن و‌دارن سر دوعا شیره میمالن

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158