2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم قصدش ازدواجه

116 بازدید | 17 پست

یک هفته پیش جشنواره بود تو شهرمون یه غرفه اجاره کرده بودیم از قضا یه پسری اونجا بود بغل غرفمون که از من خوشش اومده بود و رفته بود به یکی از خانمای عرفه که خانم خیلی خوبی هم بودن گفته بود که از من خوشش اومده اونم اومد باهام صحبت کرد گفت پسره خوبیه اگه دوستداری شمارتو بهش بدم باهاش صحبت کن آشنا بشین قصدشم جدیه منم گفت باشه الان یک هفتس صحبت میکنیم اصلا بحث ازدواج نکرده منم چند بار حرف انداختم گفت حالا فعلا اشنا بشیم یبارم گف بیا بریم بیرون گفتم نه تا وقتی بطور رسمی خانوادم در جریان نباشن نمیتونم بیام اونم گفت باشه فعلا نمیریم بعد امروز گفت کاشکی دوباره جشنواره بزارن گفتم چرا گفت تورو ببینم گفتم موند سال بعد گفت بس باید بمونم تو کف تا سال بعد واقعیت ته دلمو داره خالی میکنه پسری هم هست که از نظر مالی اوکی هست دوستم گفت با شوهر من دوسته خیلی وقته دنبال دختر خوب بود بر ازدواج ولی اصلا بحث ازدواج نمیکه فقط درمورد مسائل روز باهام حرف میزنه کمکم کنید یه جوری بفهمم چیکارش کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من همسرم از اول گفت ازدواج

حرفشم همش در چارچوب ازدواج بود از روز اولم خواست به خانواده م بگم باهاش در ارتباطم...خودش به خانواده ش گفت...یک بار بیزون رفتیم با هم...بار دوم اومدن رسما خواستگاری خونمون

چتی هم اشنا شدیم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
والا من همسرم از اول گفت ازدواجحرفشم همش در چارچوب ازدواج بود از روز اولم خواست به خانواده م بگم باه ...

همون والا میگم اگه قصد ازدواج داشت میگفت ولی چیزی نمیگه منم از ابروم میترسم شهرمونم کوچیکه

انتظار داری ندیده و نشناخته ،،اول بسم الله پاشه بیاد خواستگاریت؟ 

خوب طبیعیه دیگه یکم اشنا بشید بعدا اگر اخلاقتون باهم اوکی بود میان .

داره انالیزت میکنه توهم سعی کن اخلاقشو زیر نظر بگیری.  ...اینم بدون کوچکترین رفتاری از یه شخص میتونه خیلی چیزا درمورد شخصیتش بهت بگه

همون والا میگم اگه قصد ازدواج داشت میگفت ولی چیزی نمیگه منم از ابروم میترسم شهرمونم کوچیکه

بهش با صراحت بگو از هم شناخت مختصری داریم اگر شناخت بیشتر میخوای در چارچوب خانواده پیش بریم...

ندیده که نیست منو دیده

یکم اشنا شید حدود یه سال بد نیست برای خودتم بهتره حواست به اخلاقاش 6 دانگ باشه سعی کن بشناسیش چجور آدمیه اگه بیشتر از یه سال شد و بازم حرف ازدواج پیش نکشید بی خیالش شو

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
انتظار داری ندیده و نشناخته ،،اول بسم الله پاشه بیاد خواستگاریت؟ خوب طبیعیه دیگه یکم اشنا بشید بعدا ...

خواستگاری برای شناخت پیدا کردنه نه لزوما ازدواج

منم با پسری دوست بودم فقط یکبار بیرون رفتیم بار دوم با خانواده اومدن دیگه در چارچوب خانواده اشنا شدیم....

خواستگاری برای شناخت پیدا کردنه نه لزوما ازدواجمنم با پسری دوست بودم فقط یکبار بیرون رفتیم بار دوم ب ...

آخه به خانواده ها میرسه اکثرا سریع میگن ازدواج کنید نمیذارن فرصت شناخت پیدا کنی ازدواج بدون هیچ شناختیم اشتباه محضه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤