2777
2789

چند هفته بودید انجام دادید و نوعش چی بود 

طول سرویکس تون چند بود 

من هفته ۱۳ سرویکسم ۲۹ هست خیلی نگرانم و دکتر میگه سرکلاژ 

کمی راهنماییم کنید دلداری بدید آیا موفق بوده یا نه برای شما چون اینجا سرکلاژ های ناموفق رو میخونم خیلی ناراحت میشم خیلی استرس میکشم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من تو ۱۲ هفته طول سرویکس ۲۹ بود دکتر بهم شیاف داد گفت استراحت مطلق تا ۱۴ هفته که دوباره رفتم سونوی واژینال شده بود ۳۰. دیگه سرکلاژ هم نکرد گفت لازم نیست و از اون به بعد استراحت نسبی بودم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استرس نداشته باش،بعضی ها هم طول سرویکس پایین وکوتاهه وهم نارسایی دهانه رحم دارن

خودتو باهیچ کس کس مقایسه نکن

من ۲۴بودم سرکللاژ هم نکردم

پساری گذاشتم وپسرم الان ۸ سالشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

سلام عزیزم 

من از هفته ۱۸ متوجه کوتاهی سرویکس و نارسایی دهانه رحم شدم و تا اخر بارداریم استرااااحت مطلق بودم یعنی فقطططط برای سرویس بهداشتی بلند میشدم خداروشکر الان پسرم کنارمه ان شالله شماهم بسلامتی بغلش کنی

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡

من طول سرویکسم از سونوی ۱۶ هفته شروع به کم شدن کرده بود دکترم هیچی بهم نگفت یهو ۲۷ ۲۶ هفته سرویکسم ۲۲ شده بود گفت سرکلاژ نمیکنم ریسکش بالاست بیمارستانم رفتن گفتن الان میزایی دیگه تا چند هفته دیگه ولی تا الان با استراحت مطلق تا ۳۳ هفته و استراحت نسبی تا ۳۶ رسوندم بدون سرکلاژ و پساری و آمپول فقط استراحت

سلام عزیزم من از هفته ۱۸ متوجه کوتاهی سرویکس و نارسایی دهانه رحم شدم و تا اخر بارداریم استرااااحت مط ...

خداروشکر اما می‌دونی من سابقه زایما زودرس دارم در ۲۳ هفته دکترم نگفته بود بیسواد 

الان بعد از ۶ سال با ای وی اف باردار هستم نگرانم خیلی دعام کن 

از کارم استعفا دادم سه ماهه استراحت مطلق کردم خودمو خونه مو گرد و خاک گرفته اما دست به هیچی نمی‌زنم 

میگم شما استراحت که بودی چطوری بودی یعنی همش دراز کشیده بودی به رایت یا چپ ؟

من طول سرویکسم از سونوی ۱۶ هفته شروع به کم شدن کرده بود دکترم هیچی بهم نگفت یهو ۲۷ ۲۶ هفته سرویکسم ۲ ...

خداروشکر عزیزم خدا با شما بوده من سه ماهه استراحت مطلق هستم همون ۲۹ هست ولی حتما سرکلاژ میکنم سابقه زودرس دارم خیلی میترسم منم فقط برای دسشویی بلند میشم اما  دیگه الباقیش با خداست

استرس نداشته باش،بعضی ها هم طول سرویکس پایین وکوتاهه وهم نارسایی دهانه رحم دارنخودتو باهیچ کس کس مقا ...

پساری با تشخیص دکتر بود یا پیشنهاد خودتووون و اینکه اینم بیهوشی لازم داره یا نه

من تو ۱۲ هفته طول سرویکس ۲۹ بود دکتر بهم شیاف داد گفت استراحت مطلق تا ۱۴ هفته که دوباره رفتم سونوی و ...

منم دقیقا هفته ۱۲    ۲۹ هستم خیلی ناراحتم

منم دقیقا هفته ۱۲ ۲۹ هستم خیلی ناراحتم

لب مرز هست. نگران نباش استراحت کن. توکلت به خدا باشه. اگه دکتر میگه سرکلاژ کنی مطمئن باش به صلاحته که خدایی نکرده زایمان زودرس نکنی. انشالله خیره و همه چی به خوبی میگذره گلم. 

پساری با تشخیص دکتر بود یا پیشنهاد خودتووون و اینکه اینم بیهوشی لازم داره یا نه

نظر دکتر بود عزیزم، بیهوشی نداره،مثل یه معینه ساده هست وکلا ده ثانیه طول میکشه،قبل زایمان هم برداشته میشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲