2777
2789

همین الان توی تاپیک بودم بحث شده بود سر پوست سبزه و سفید

یکی از کاربرا برگشت گفت سفید اصلا قشنگ نیست ، سفید پوستا شبیه روحن😐😐😐😐

کاربریشو تگ نمیکنم آبروش نره

ولی واقعاااا زشته 

سبزه و سفید هررنگ پوست دیگه ای قشنگه و اصلا رنگ پوست و رنگ چشم جز معیار های زیبایی جهان نیستتتت!

😐😐😐😐

باورم نمیشه هنوز یه عده واسه رنگ پوست توهین میکنن 

چیزی که دست شخص نیست انتخابش 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر سخت میگیرید

پاشید یک حرکتی بکنید 

زندگیتون رو تغییر بدید

پول در بیارید 

زندگیتو بساز

با نشستن کار درست نمیشه

کسی خواست بگه بهش بگم چطوری با من کسب درامد کنه بصورت کار در منزل

من دارم یک تیم جمع میکنم هرکسی دوست داره بگه شرایط رو بهش بگم

حقوق بالای پنجاه میلیون تومان

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی

گربه دستش به گوشت نمی‌رسه میگه پیف پیف بو میاد 😁 تنها چیزی که راجب اینجور آدمها به ذهنم میرسه 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

خدارو شکر گندمی هستم نه سبزم نه سفیدم دعوا نمیکنم دیگه🤣🤣🤣 ولی زشته واقعا رنگ پوست رو تمسخر کردن یعنی نژاد پرستی

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
اون سیاه سوخته از حسادت و سوزشش بوده شما بدل نگیر

اومدی حالا درستش کنی و دلداری بدی 😐

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من