2777
2789

اوایل همیشه میگفت باهم دوتایی تصمیم میگیریم

اما همش شعار بود. نظر منو میپرسه ولی در عمل کاریو میکنه که نظر خانوادشه.

اخرین اولویت برای وقت گذاشتن، خودمون و خونه خودمونه. اولویت اول اینه که خانوادش چه برنامه ای دارن.

من براش میمردم اما الان به چشمم هیچ ارزشی نداره :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با بچه ننه ها ازدواج نکنید

کاش میدونستم

یه چیزایی تا قبل زندگی مشترک واقعا مشخص نمیشه

این اقا قبل ازدواج اتفاقا اصلا اهل خانواده نبود و باهاشون هیچ کاری نداشت😂

همیشه با عقلتون تصمیم بگیرین ن با قلبتون

من باعقلم تصمیم گرفتم. الان همه چی دارم. ولی هیییچ لذتی از زندگی نمیبرم.. داغ ی ذره عشق  تا ابد روی قلبمه. هررررررچقد تلاش کردم نشد عاشقش بشم ..جفتشم دردناکه. بایدبتونی تعادل ایجاد کنی... 

اگر اول ازدواج هست صبور و هوشمند باش

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سخته خانم واقعا بهتون حق میدم ولی سخت تر از اون اینه که اونی که دلیل این حال داغون هستش اصلا نمیخاد ...

اون معتقده خانواده مهمترین چیزه و متوجه نیس الان ما خودمون یه خانواده مجزاییم

من باعقلم تصمیم گرفتم. الان همه چی دارم. ولی هیییچ لذتی از زندگی نمیبرم.. داغ ی ذره عشق تا ابد روی ...

درسته...

ولی زود نباید اعتماد کرد تو رابطه 

زود نباید وابسته شد اینجوری خودت بیشتر آسیب میبینی 

🙂

هیچی موندنی 

بدترین رفتار یه مرد اینه که بعد از ازدواج تازه یادش بیاد خانواده خودش مهم تره نه زندگی الانش😑😑واسه من می‌گفت از دست مامانش فرار کرده و ازدواج کرده که فقط از اون خونه بره بعد هر شب با من دعوا داشت بریم سر بزنیم بهشون ... منم میگفتم آخه هر شب مگه میشه خونه خودمون رو بذاریم بریم خونه اونا که چی بشه مادر و پسر تازه یادشون افتاده بود چقدر همو دوست دارن و من مانعشونم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️