جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منکه ایرانم و ایرانیم😂😂😂😂 میگم اگه یه نفر که خارجیه و به هوای سایت بارداری و بچه داری اینجا عضو بشه بعد میبینه که اینجا چه تاپیکایی هست واکنشش چیه هم فانش رو بگین هم جدیشو👌🏻
<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خب مثلا با همسر ایرانیش تو همون خارج آشنا شده و از اون فارسی یاد گرفته مسلما دیگه شوهرش از مسائل خواهرشوهر و جاری و اینا بهش نمیگه که😂😂😂😂بعدم به هوای سایت بارداری اومده چمیدونه خب😂😂😂😂😂یاتاقان میزنه طفلی😂👌🏻
<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
منکه ایرانم و ایرانیم😂😂😂😂 میگم اگه یه نفر که خارجیه و به هوای سایت بارداری و بچه داری اینجا عضو ...
نه بابا اینجا نمیان
اونا خودشون سایت دارن
ولی یادم انداخت
تو تلگرام همینطور سرچ میزدم یک کنال بیست سی نفری اومد که مال فرانسه بود بعد تیم میلی ایران و فوتبال ایران دنبال میکردن یعنی تو بگو اینا پرسپولیس و سپاهان نفت و... میشناسن که من نمیدونم😂
من هیچم کوبیده شده در هم آمیخته مثل خرابه ای در جای ساکت و دور افتاده بدون اینکه بقیه متوجه حضورت باشن...
از شوکی که بهش وارد میشه موهای سرش سیخ سیخی میشه 😂😂😂
فقط تصورش از اینجا 🤣🤣🤣🤣 یه ملت دیوانه که همش به هم خیانت میکنند و تو زندگی هم دخالت میکنند و همدیگه رو عذاب میدن و..... 🤣🤣🤣🤣🤣 چه میدونه اونوکه خوشه اینجا نمیاد