2777
2789
عنوان

ی سوال خصوصی دارم خانما بیاید

386 بازدید | 26 پست

اقایون اگ خوندن من  ک راضی نیسم من مجردم از همون بلوغم ۱۵ سالگی تالان ک چن سال گذشته حس میکنم نوک سینع هام زخمه مثلا انگار کثیفی حالت چرک جمع میشع نوکش بعد ک دست میزنم گلوله میشع میفته و ی حالت زخم دارع انگار ی بار ب یکی ک ماما بود گفتم نگا کرد گف نترس چیزی نیس ولی دیگ دکتر هم نرفتم اخع اگ چیزی نیس چرا حالت زخم دارع 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دارم ولی حالت زخم ندارد پرولاکتینم هم نرماله

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

منم دارم ولی حالت زخم ندارد پرولاکتینم هم نرماله

مثلا سینع ها مامانم دیدم اینطور نیس یا مثلا اتفاقی سینع عمم ک شیرده هس دیدم اینطو نی یا مثلا حمام رفتم پشت مادربزرگم کیسع بکشم اصن کسی اینجور نیس فق مال منع انگا  ک زخمه

مثلا سینع ها مامانم دیدم اینطور نیس یا مثلا اتفاقی سینع عمم ک شیرده هس دیدم اینطو نی یا مثلا حمام رف ...

شاید اینطور احساس می‌کنی ولی مشکلی نیست آخه مگه مگه پنج تا انگشت دستان عین هم هست که انتظار داری سینه هاتون عین هم باشه برای هر کس یه جور هست دیگه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم