2777
2789

بچه ها کسایی که قصدشون ازدواجه وبا خانواده میان جلو،اکثرشون رو از طریق واسطه و دوست وآشنا واینا میشه پیداکرد

اما اونایی که میگن آشناشیم رو توی محیط کارو دانشگاه وفضای مجازی و... زیاد میشه دید

من خودم فضای مجازی رو قبول ندارم

اما بنظرتون درسته با کسی که میگه بیا آشناشیم بریم توی رابطه؟مثلا بگه آشناشیم ببینیم به هم میخوریم یانه

ویه نکته اینکه من با رابطه جنسی وفیزیکی کلا قبل ازلزدولج کاملا مخالفم از شوخی های زننده خوشم نمیاد ومتاسفانه ۹۰ درصدپسرها اینجورین این دوره

من خودم هیچی کم ندارم از همه لحاظ اخلاقی وظاهری و... مدل استایل وطرز لباس پوشیدنم برای همین دوره هست ولی افکارم انگار دهه هفتاد رو هضم میکنه وقبول داره که فقط باید با خانواده بیاد جلو....

شما درکل نظرتون چیه؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

خوشم اومد ازت 

امروزی ولی پایبند به اصول و قواعد

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه افکارت اما اگه بخوایی کسی رو بشناسی هم میتونی ی مدت تلفنی و پیامکی بدون احساسات منطقی صحبت کنی بعد اگه خوشت اومد بگی با خانواده بیا جلو نیومد هم دیگه قصدش خیر نیست

دقیقا درست گفتی .  ۹۰ درصدشون برا هرزگی هستن . اینم ک میگی از طریق دوست و اشنا بهتره باید بگم واقعیته محظه .. کاش شرایطشو داشتم ک کسی معرف بشه . ولی متاسفانه اطراف ما هر کی برا خودشه . نه رفتو امد دارن نه ازینکارا میکنن

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

اشنایی برای ازدواج درسته . 

نه برای خوشگذرونی

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

نظرم با نظرت يكيه ولي….. اين استباهو نكني تلپي ازدواج كني بري سره زندگي بزني تو سره خودت بگي چرا وقت نزاشتم بشناسمش… حتي اگر معرفي اي دود حد اقز شيش ماه وقت ب ار بشناسش خسيس نباشه بي درو پيكر نباشه بي بندوبار نباشه  و…. اون چيزايي ك معيارته در كل

اگه 21ساله هستید خیلی زود ازدواج براتون

اشتباه ریپلای زدید. 

من استارتر نیستم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶