2777
2789
عنوان

خرید قسطی دجی کالا وام لطفا بیاین

174 بازدید | 26 پست

کسی تاحالا خودش یا کسی رو دیده ک خرید کرده باشه؟؟

رفتم زدم تو سایتش نوشته 23 درصد سالیانه سودش و 30 میلیون میشه حدودا 35 میلیون گفته! فک کنم دروغه نمیدونم لطفا بگین اگر تجربه ای دارین یا دیدین وشنیدین لازم دارم شدیدا

چه جالب. شاید داشته باشه 

این رو نمیدونم ولی از سایت خانومی دوستم هر دفعه لوازم آرایش  و محصولات بهداشتی قسطی میگه میخره

خوبه اگه دیج کالا. هم داشته باشه همچین چیزی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه مشتری خوش حساب باشی تا ۳۰ میلیون چک نمیخاد. ولی ۳۰ میده ۳۵ پس میگیره به اضافه یه سری هزینه های اضافی در حد ۲_۳ میلیون که میگه اشتراک باید بخری

من هم وام ۲۰ تومنیشو گرفتم هم ۳۰ تومنی

اگـه بشـه چــی میشــــه  
من هر ماه خرید میکنم ازش اما برای اون مقدار فکر کنم چک میخواد

وایییی مرسی ببین لطفا لطفا کمکم کن گفته سفته الکترونیک تا 30 تومن ولی واسه 40 تومن چک

الان سوالم اینه درصد واقعی نهایی ک تو دادی چقد بود؟؟؟ یعنی به ازای هر 10 میلیون اخر اخرش واقعا چن در میومد برات؟ یه بنده خدایی نوشته بود دروغه برای من 1.5 برابر از اخرش در اومد! 1ساله

چه جالب. شاید داشته باشه این رو نمیدونم ولی از سایت خانومی دوستم هر دفعه لوازم آرایش و محصولات بهد ...

داره من خرید میکنم عزیزم 

البته باید دی‌جی پی نصب داشته باشی و با اون کار کنی تا بهت امتیاز برای قسطی و ... بده 

الان مال من سه قسطه شده

اگه مشتری خوش حساب باشی تا ۳۰ میلیون چک نمیخاد. ولی ۳۰ میده ۳۵ پس میگیره به اضافه یه سری هزینه های ا ...

مرسی عزیزمممم، جدا پس راست گفته مقدار اقساط و... اش رو؟ پس راسته ک 35 در میاد؟ اخه بهتره نسبت به بیرون الان بیرون کم کمش 30 درصد میکشن روش و مثلا 30 تومن در میاد 40 اینا! پس اینطوری باشه خیلی خوبه چون سفته الکترونیک بنام منی ک ن چک و ن.... دارمم میشه

وایییی مرسی ببین لطفا لطفا کمکم کن گفته سفته الکترونیک تا 30 تومن ولی واسه 40 تومن چکالان سوالم اینه ...

عزیزم من خرید تو قیمت ۳۰ نکردم که شرایطشو بدونم 

من مثلا ۳ تومن خرید میکنم تو سه قسط میدم 

به نظرم زیاد روش نمیاد 

برادرم ۸ قسطه شده الان امتیازش و اونم زیاد خرید می‌کنه ازش

اگه مشتری خوش حساب باشی تا ۳۰ میلیون چک نمیخاد. ولی ۳۰ میده ۳۵ پس میگیره به اضافه یه سری هزینه های ا ...

۳۰ تومن رو میدن بهت .؟ یا بلید خرید کنی؟!

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

من از دی..جی پی وارد شدم وحتی مبلغی برا اعتبارسنجی دادم وخوب درومد درنهایت بعد چندروز پیام اومد که مشکل اعتبارسنجی داری با وجودیکه هیچ اقساط معوقه یا چک برگشتی وبدهی بانکی نداشتم 

برو از بانک مهر بگیر اقساطشم دست خودته

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من از دی..جی پی وارد شدم وحتی مبلغی برا اعتبارسنجی دادم وخوب درومد درنهایت بعد چندروز پیام اومد که م ...

بانک مهر شرایطش چیه؟ چند درصده؟

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
داره من خرید میکنم عزیزم البته باید دی‌جی پی نصب داشته باشی و با اون کار کنی تا بهت امتیاز برای قسطی ...

وا خیلی خوبه 😃

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736