رفتم زدم تو سایتش نوشته 23 درصد سالیانه سودش و 30 میلیون میشه حدودا 35 میلیون گفته! فک کنم دروغه نمیدونم لطفا بگین اگر تجربه ای دارین یا دیدین وشنیدین لازم دارم شدیدا
این رو نمیدونم ولی از سایت خانومی دوستم هر دفعه لوازم آرایش و محصولات بهداشتی قسطی میگه میخره
خوبه اگه دیج کالا. هم داشته باشه همچین چیزی
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من هر ماه خرید میکنم ازش اما برای اون مقدار فکر کنم چک میخواد
وایییی مرسی ببین لطفا لطفا کمکم کن گفته سفته الکترونیک تا 30 تومن ولی واسه 40 تومن چک
الان سوالم اینه درصد واقعی نهایی ک تو دادی چقد بود؟؟؟ یعنی به ازای هر 10 میلیون اخر اخرش واقعا چن در میومد برات؟ یه بنده خدایی نوشته بود دروغه برای من 1.5 برابر از اخرش در اومد! 1ساله
اگه مشتری خوش حساب باشی تا ۳۰ میلیون چک نمیخاد. ولی ۳۰ میده ۳۵ پس میگیره به اضافه یه سری هزینه های ا ...
مرسی عزیزمممم، جدا پس راست گفته مقدار اقساط و... اش رو؟ پس راسته ک 35 در میاد؟ اخه بهتره نسبت به بیرون الان بیرون کم کمش 30 درصد میکشن روش و مثلا 30 تومن در میاد 40 اینا! پس اینطوری باشه خیلی خوبه چون سفته الکترونیک بنام منی ک ن چک و ن.... دارمم میشه
من از دی..جی پی وارد شدم وحتی مبلغی برا اعتبارسنجی دادم وخوب درومد درنهایت بعد چندروز پیام اومد که مشکل اعتبارسنجی داری با وجودیکه هیچ اقساط معوقه یا چک برگشتی وبدهی بانکی نداشتم
داره من خرید میکنم عزیزم البته باید دیجی پی نصب داشته باشی و با اون کار کنی تا بهت امتیاز برای قسطی ...
وا خیلی خوبه 😃
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736