2777
2789
عنوان

ازشوهرم بدم اومده

2050 بازدید | 68 پست

منتظرم بچه دنیا بیاد تا توجه به شوهرمو به بهونه بچه داری از نصف هم کمتر کنم 

مرد خوبیه ولی مثل گاو نو من شیردس ...

خوبی میکنه ولی با دوتا کلمه حرف دلمو بدجووور میشکنه استخونم میسوزه

جمع میشه یه جا سرش تلافی گریه هامو درمیارم

مردشورمو ببرن که فکر میکردم خونه شوهر ری دن برلم

هر بژی کورد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این سوال رو از خودت بکن: آیا من هر حرفی میزنم یا هر رفتاری که میکنم، باب میل شوهرمه و ازش خوشش میاد یا گاهی منم یه چیزای خلاف میلش دارم و ناراحتش میکنم؟

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

کاش برین مشاور مشکلاتتون رو حل کنین

این کینه بمونه اتیش میزنه به زندگی تون

من در مرحله تنفر بودم از شوهرم سر جریانی 

یه ماه تمام رابطه نداشتیم شبا به بهانه بچه حتی کنارش نمیخوابیدم، نمیخواستم این زندگی رو

رفتیم مشاور

فکر نکنی کار خیلی خاصی کرد ها، ولی اینکه ناراحتی های دلمو گفتم ریختم بیرون شوهرم شنید دکتره یه سری توصیه کرد حالم بهتر شد

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
کاش برین مشاور مشکلاتتون رو حل کنیناین کینه بمونه اتیش میزنه به زندگی تونمن در مرحله تنفر بودم از شو ...

وقتی صدبار بخودش میگی و نمیفهمه 

هیچکس دیگه هیچکاری نمیتونه بکنه

هر بژی کورد