2777
2789
عنوان

ازشوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 68 پست
چقدر شبیه شوهر منهازش متنفرم

دختر امیتا پاچان 😡😡😡

یالله برگرد تو مسافرت اینجا چی میخاییی از همون اول نشستی داخل ونوزیکو ب گوشیت متصل کردی فهمیدم بازیگوشی😁😁

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتا کوچولو دارم عزیزمحسرتی ندارماز همین رفتارت واضحه مقصر خودتی نه همسرت

کسی که توی سایتی که تورو نمی‌شناسه که حتی ازدواج کردی یا نه اینجوری باهات حرف میزنه مشخصه شوهرش چقدر از دستش عاصیه

کسی که توی سایتی که تورو نمی‌شناسه که حتی ازدواج کردی یا نه اینجوری باهات حرف میزنه مشخصه شوهرش چقدر ...

بعد جالبه ک حرف بدی نزد بهش 

واسه خودش و بچش و زندگیش گفت 

کسی ک ب بقیه اینجوری بگه و حسرت بچه دار شدن رو بزنه توی روی طرف و بعنوان طعنه بگه از حیوون هم کمتره 

حیف سگ

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
بعد جالبه ک حرف بدی نزد بهش واسه خودش و بچش و زندگیش گفت کسی ک ب بقیه اینجوری بگه و حسرت بچه دار شدن ...

دقیقا بیچاره اون بچه و شوهرش که گیر این افتادن که آنقدر بد بینه فکر می‌کنه فقط خودش ادمه 

استارتر بارداره درست نیست این رفتاراتون خوبه خودتون هم خانومید

بارداره که بارداره برای خودش و شوهرش بارداره

بچش به خودش میرسه توهیناش به ما؟  خوبه والا

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

از صفحه اول داره تند تند توهین می‌کنه خب تحمل کردن هم یه حدی داره

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

والا اینهمه آدم باردار دیدم یکیشون نگفته بچه دار شدم که تویی که حسرت داری بسوزی 

این دیوونه است ربطی به بچه داشتن یا نداشتن نداره زبونش تلخه شوهرشم جوابشو میده فقط ولی این کارای خودشو نمیبینه