دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منتظر جوابت باشه نمیخابه یه معلمی داشتیم میگف هر پسری پیشنهاد داد ردش کنیناگرم وارد رابطه شدین سگ ...
عزیزم من اصلن حرف معلمتون رو قبول ندارم این مدل رابطه ها گه گفته اول شروع میشن اخرش که پسره بدستتون اورد و شما وابسته ش شدین عقده شو خالی میکنه و ول میکنه میره...به اینا میگن رابطه سمی رابطه باید سالم شروع شه...
عزیزم من اصلن حرف معلمتون رو قبول ندارم این مدل رابطه ها گه گفته اول شروع میشن اخرش که پسره بدستتون ...
دقیق متوجه نشدم،چون از زمان تاپیک زیاد گذشته درست نفهمیدم چی نوشتم و چی گفتین
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
من یه بار مال یه پسره که قیافش هم خوب بود کلاس گزاشتم بعد ول کرد رفت سوختم 😂😂😂
قطعا دوست داشت واقعا ب همین راحتی نمیرف
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
جدی؟؟ اذیت میکردم ی مدت ی جوری سرد شده بود بعد گف تقصیر رفتارای عسلی خودته الان خوب شدم باهاش خوبه ب ...
منم نظرم همینه والا رابطه سالم نیازی به سیاست بازی و مسخره بازی نداره یه بار یه پسره از این چس کلاس بازیا واسم در میوردن دیر جواب میداد حالم از کارش بهم میخورد
دقیق متوجه نشدم،چون از زمان تاپیک زیاد گذشته درست نفهمیدم چی نوشتم و چی گفتین
میگم که بستگی به نوع پسره داره به نظرم یه پیر نرمال اگه باشه نیاز نیست براش کلاس الکی بیاین عادی بخورد کنیم ، معمولا رابطه های سمی اینطوری هستن که هر بار یکی چسی میاد و کلاس میزاره اول رابطه دختر کلاس میزاره بعد که پسره دختره رو بدست اورد شروع میکنه تلافی کلاس گزاشتن های اول رابطه رو در میاره من تو دوست هام دیدم عززم