2777
2789
عنوان

در اوایل یه رابطه چجوری🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 106 پست
ن اجی میگم چ بهونه ای بیارم ک ببینم میاد واسش مهمم؟زنگ بزنم بگم چی شده ک ببینم میاد ؟؟

این راهی نداره گلم ب مرور زمان میفهمی مهمی یان پسرا بازیگر خوبین

متوجه نشدم زنگ بزنی چی بگی بهش ؟

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وقتی ک خودش سراغمو نگیره اصلا پیدام نمیشه یه هیچ وجهولی حس میکنم امروز یزره گرم شدم باهاش اشتبا ک ...

خب الان باید دورش آفتابی نشی فعلا اگه هم اون نیومد ودیر اومد وقتی اومد خیلی عادی برخورد کن که انکار به پشمت نبوده

خب الان باید دورش آفتابی نشی فعلا اگه هم اون نیومد ودیر اومد وقتی اومد خیلی عادی برخورد کن که انکار ...

یسسسسس

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ببین اولویت زندگیت خودت باش

یسره پیگیرش نباش

بعد تا شیش ماه اول هیچ حرفی از ازدواج و اینا نزن که فک کنه خیلی ازدواجی و زود میخوای خودتو بچسبونی بهش

به خودت برس و نشون بده که به خودت احترام میزاری

ازت پرسید کادو چی دوس داری رک و راست بگو اینو دوس دارم اونو دوس دارم نگی هیچی یا همین ک هستی خودش کادوعههه

دیگههه تو بحثا همیشه منطقی برخورد کن و اروم حرف بزن 

ازش تعریف کن بهش حس قدرت بده و وو و وو

ببین اولویت زندگیت خودت باشیسره پیگیرش نباشبعد تا شیش ماه اول هیچ حرفی از ازدواج و اینا نزن که فک کن ...

واوووو

عالیییییی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

گلم سوادت رو تو رابطه بالا ببر خودت میشی بهترین مشاور خودت

مچکرم‌ازت 

بعدم خیلی خودتو پایبند این پسرا نکن اخر همشون اونیو میگیرت ک مامانشون انتخاب میکنه😂

خاک برسرشون پس😂😂😂

عوضیای لاااا.شی

اره اشغالا

پس چرا میان سمت ما

از تل بلاک‌میکنی از واتساب میاد

از واتساب بلاک میکنی از ایسنتا میاد