2777
2789
عنوان

تا حالا شده

41 بازدید | 12 پست

کادو بدین بد طرف هیچ واکنشی نشون نده ؟ناراحت نشدین

امشب رفتیم خونه ی عموم براشون کادو بردیم پاکت پولو گذاشتم رو میز گفتم ببخشید چیز قابل داری نیست کم مارو زیاد حساب کنید ولی ن عموم نه زن عموم هیچی نگفتن فقط زن عموم یه نگاه زیر چشمی کردو همین اصلا تشکر نکردن یجور انگار حس کردم نفهمیدن من کادو دادم علتش چی میتونه باشه بنظرتون

اره یبار برای خواهرشوهر یه کادو خریدیم که خودم دوس داشتمش، ولی هنوز برای خودم نخریده بودم، اونم اصلا اصلا محل نذاشت به کادوم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون بچه ندارن ما به هر مناسبت الکی براشون کادو میبریم که دلشون به ما خوش باشه رفته بودن مشهد کادوی ج ...

چقد مهربونید شما 😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اره یبار برای خواهرشوهر یه کادو خریدیم که خودم دوس داشتمش، ولی هنوز برای خودم نخریده بودم، اونم اصلا ...

اخه من کادوم پول بودچیزی نبود که بخان بدشون بیاد یا خوششون بیاد

چون بچه ندارن ما به هر مناسبت الکی براشون کادو میبریم که دلشون به ما خوش باشه رفته بودن مشهد کادوی ج ...

بچه ندارن ؟ شاید از حس ترحمتون بیزارن و اینطور بدتر ناراحت میشن تا دلشون خوش باشه 

اخه من کادوم پول بودچیزی نبود که بخان بدشون بیاد یا خوششون بیاد

اونم اصلا باز نکرد کادو رو 

گذاشتم روی حساب بی ادبی و بیشعوریش 

خوب کردی

برای زایمانشم رفتیم ملاقاتش بیمارستان، دو بسته پوشک، دو تا بطری بزرگ آبمیوه طبیعی، موز و چند مدل میوه و یه بسته شکلات بردیم اصلا تشکر نکرد، معذرت میخوام ولی گاوه دیگه 

الانم چند ساله کلا نمیبینمشون راحتم 

برای زایمانشم رفتیم ملاقاتش بیمارستان، دو بسته پوشک، دو تا بطری بزرگ آبمیوه طبیعی، موز و چند مدل میو ...

بنظرم کسایی که شعور خوبی کردنو ندارن بایدم قطع رابطه بشن ارامشتم بیشتره

بنظرم کسایی که شعور خوبی کردنو ندارن بایدم قطع رابطه بشن ارامشتم بیشتره

واقعا