2777
2789
خداروشکر💗 ان شاءالله از این به بعدشم خوب پیش بره و دخترتونو ب سلامتی در اغوش بگیرین

قربونت برم♥️ سقط هام هفته های پایین اتفاق میوفتاد. شما تنبلی تخمدان دارین؟ صبح زود بیدار شدن و صبحانه خوردن و ورزش و ناشتا  سیاهدونه عسل خوردن میگن موثره 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
قربونت برم♥️ سقط هام هفته های پایین اتفاق میوفتاد. شما تنبلی تخمدان دارین؟ صبح زود بیدار شدن و صبحان ...

بله من مجردم بخاطر موهای زائد چونم دکتر رفتم گفت تنبلی داری و اینجا شنیدم که تنبلی باعث سقط یا ناباروری میشه خلاصه برای اینده ترس ب جونم افتاده چون گفتین سقط داشتین گفتم از شما بپرسم اگه علتش تنبلی بوده ازتون راهنمایی بگیرم ببینم چیکار کردین که خوب شدین و مجدد باردار شدین

مرسی که راهنمایی کردین 

واییی من از ۷ سالگیم تا به الان که ۲۲ سالمه هیچ وقت صبحانه نخوردم ممکنه تاثیر اون باشه😦؟!!

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید