2777
2789
عنوان

رفتم خاستگاری بهم میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 90 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم شما چرا خواستگاری همچین آدمایی می‌رید 

آخه اینجور افراد مگه زن وزندگی میشن براادم 

البته لیاقت مرد ظاهر پرست زن پول پرست واهن پرسته

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

با یه خداحافظی خوشحالشون میکردم ، ولی به چشم خودم دیدم اونی که بیشتر سخت گرفته ارزشش جلوی شوهرش و خانواده اش بیشتره ، پدر من که خیلی آسون گرفت متأسفانه ، شما هم میتونین قبول نکنید تو ازدواج به نظرم همه ی رفتارا باید بیشتر عقلانی باشه تا احساسی 

سکه معقول نیست واقعا چه خبره ۲۰۰۰ تا معاملس مگه 

نهایت ۱۱۴ اونم الان واقعا زیاده 

من ولی حق حضانت

رو قبول دارم

اما حق تصنیف اموال در صورتی عادلانه است

که تمام اموال ب صورت مشترک و در زمان تاهل ب دست اومده باشه

ن از بابای تو باشه

به تو گفتن که خدا داده تو رو دست یه لک لک؟ 😐 ولی لک لک که پرنده اس🤔😏 موضوع اون عشق برنده اس👩‍❤️‍💋‍👨🪱😝🤰🤷‍♀️😬😂https://abzarek.ir/service-p/msg/2021474 ❤️عشق❤️ تو‌گناه باشه یا اشتباه من گناه میکنم با ❤️عشق ❤️تو حتی به اشتباه⛔ ... ممنوعه عشق تو ولی قشنگترین گناهمی 🥹

چخبرهههههههمن اگ یروزی عاشق شم و ازدواج کنممهریمو 20شاخه گل بابونه به اضافه اینکه سالیانه 50 دست کیف ...

هنوز بچه ای احساسی فکر میکنی 

یکم بزرگتر بشی پشیمون میشی از حرفت 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم