2777
2789
عنوان

بعضی مردا یه جوری میگن تا حالا زنمو کتک نزدم انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 34597 بازدید | 764 پست
خدا رو شکر که الان بهتر شده شرایطتانشالله روز به روز هم بهتر میشهمطمعن باش دعا کن منم یه خانوم خوب ق ...

اقلا شما دیدی شرایطت سخته کتکش می زنی ما چی بگیم دیگه دستمون به مهرمونم نمی رسه سالی چس درصد از سکه میدن 😆

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت به طلاق خیلی بدهبخدا خیلی بد

واقعا قبول دارم

اما وقتی اینجا میگم یه عالمه خانم می ریزن سرم که شماها مردا رو پررو می کنید و لیاقت زندگی بهتر ندارید و میخواید به هر دلیلی متاهل باشید و ...

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
واقعا قبول دارماما وقتی اینجا میگم یه عالمه خانم می ریزن سرم که شماها مردا رو پررو می کنید و لیاقت ز ...

هیچ وقت بخاطر حرف مردم زندگیت رو خراب نکن 

خودت بهترین تصمیم رو میتونی بگیری 

برای خودت 

طلاق واقعا سخته هم برای مرد هم برای زن

ولی برای زن سخت تره

بخدا یه زن خیلی با فرهنگ مسن زنی که دوره شاه کارمند شاهنشاهی بوده همسایه مونه بهم گفت واینسی کتک بخو ...

منم به این نتیجه رسیدم هر چی دریده تر و حمله ور باشی

اوضاع بهتر پیش میره

در مقابل یه وحشی هیچوقت نباید آروم بود

Be nice😊

حالا من خودم میدونستم که پاش بیفته ازش برمیاد بزنهولی چون زیاد نمیزنه و خیلی تکرار نمیشه اهمیت ندادم ...

من ک فحش و توهینم میشنوم چشماشو میبنده ب عالمو ادم فحش میده. حتب ب اعتقاداتم 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
ارامش را مرد به خونه میاره وزن اون وتو خونه پخش،میکنه مث نون مث برنج البته باید زن آروم ومهربانی باش ...

بخدا قسم من قبل ازدواجم صدام درنمیومد تا دوسه سال اول ازدواجمم همین جور هر بی احترامی رو  تحمل میکردم استارت دعواهای من زمانی خورد ک دخترم متولد شد و سیل بی احترامی و بی توجهی  همسرم و خانوادش   زیاد شد. دیگه اصلا اون ادم اسبق نشدم. وحشی شدم. افسردگی گرفتم.  اصلا همه میگن انگار یکی برداشتن گذاشتن جات  خیلی عوض شدی.. من همسرم یک بار بخاطر مادرش موهای منو با ماشین زد.  دقیقا استارت وحشی شدن من ازینجا رقم خورد. خیلی له شدم. بس ک هر کسی رسید گفت چرا موهاتو اینجوری کردی و من مجبور ب دروغ بودم اذیت بودم. 

هییی منم همینارو میگم اما کو گوش شنوا ذیگه خسته شدم فقط دوتاچشم دارم نگا میکنم

انشالله  ک ی روزی برسه نتونن سرشون رو از شرمندگی  بالا بیارن. و عذاب وجدان ولشون نکنه. مگه خدا بنده هاشو الکی افریده  هر جیزی حساب کتاب داره. قرار نیست چون زن ب دنیا اومدیم مورد ظلم باشیم. الیته اینم بگم خیلی جاها در خقمون ظلم شده .

اجازه هس نظر بم؟؟؟

تمام بیو عو قضیه نظریله خونسم هن تاپیکه ک دا ارام اصلا نتونسم  قسه بکم

حالا دوسداشتی ل اولا اراد ایوشم داستانه،داستان ک چ بیوشم چشت خاسیش نیه وله خو هرچگ هس ایوشمه دی باور بکی یا نه ها دس خود فقط وتم قشنگ در جریان بیودن 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
اجازه هس نظر بم؟؟؟تمام بیو عو قضیه نظریله خونسم هن تاپیکه ک دا ارام اصلا نتونسم قسه بکمحالا دوسداشت ...

سلام

این قضیه به من ربطی نداره

حالا هر چی باشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40