جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ارامش را مرد به خونه میاره وزن اون وتو خونه پخش،میکنه مث نون مث برنج البته باید زن آروم ومهربانی باش ...
بخدا قسم من قبل ازدواجم صدام درنمیومد تا دوسه سال اول ازدواجمم همین جور هر بی احترامی رو تحمل میکردم استارت دعواهای من زمانی خورد ک دخترم متولد شد و سیل بی احترامی و بی توجهی همسرم و خانوادش زیاد شد. دیگه اصلا اون ادم اسبق نشدم. وحشی شدم. افسردگی گرفتم. اصلا همه میگن انگار یکی برداشتن گذاشتن جات خیلی عوض شدی.. من همسرم یک بار بخاطر مادرش موهای منو با ماشین زد. دقیقا استارت وحشی شدن من ازینجا رقم خورد. خیلی له شدم. بس ک هر کسی رسید گفت چرا موهاتو اینجوری کردی و من مجبور ب دروغ بودم اذیت بودم.
هییی منم همینارو میگم اما کو گوش شنوا ذیگه خسته شدم فقط دوتاچشم دارم نگا میکنم
انشالله ک ی روزی برسه نتونن سرشون رو از شرمندگی بالا بیارن. و عذاب وجدان ولشون نکنه. مگه خدا بنده هاشو الکی افریده هر جیزی حساب کتاب داره. قرار نیست چون زن ب دنیا اومدیم مورد ظلم باشیم. الیته اینم بگم خیلی جاها در خقمون ظلم شده .