2777
2789
عنوان

نقص در چهره

152 بازدید | 17 پست

اگه بچه اتون یه‌نقص تو صورتش باشه که قابل درمان نباشه چجوری بایدمحکم بارش بیاریم .منظورم در قبال رفتارهای بقیه هست.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قابل رفع نباشهمدام پیشش از قشنگی باطن و رفتار درست تعریف میکنمشاید فکر می‌کنید درست نمیشه الان خ ...

نه متاسفانه درست نمیشه 🥲وقتی کنار هم سنش نشسته بود و ازش عکس می گرفتم حسابی بهم ریختم میخواستم بشینم گریه کنم چون خودم محکم نیستم نمی دونم بتونم در آینده که متوجه بشه جلوش محکم باشم

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
واسه کارها و مهارتهایی که داره تشویقش کنید مدام، همیشه تحسینش کنید. نمیدونم چند سالشه ولی اگه به سنی ...

الان یکسالشع از آینده میترسم چون دخترم هست🥲چون خودم آدم حساس و زود تا امید میشم.خدا کمکم کنه

نه متاسفانه درست نمیشه 🥲وقتی کنار هم سنش نشسته بود و ازش عکس می گرفتم حسابی بهم ریختم میخواستم بشین ...

بله درکتون میکنم

اما یادتون باشه علم پزشکی در حال پیشرفته و اینکه پزشکی ترمیمی داره خیلی توسعه پیدا میکنه 

فقط بهش اعتماد به نفس بدین. 

مهارت هاشو تقویت کنید. 

معجزه کن صبر مرا 
بله درکتون میکنماما یادتون باشه علم پزشکی در حال پیشرفته و اینکه پزشکی ترمیمی داره خیلی توسعه پیدا م ...

ختما عزیزم آن شاا...که یه درمانی واسه بیماری دختر من پیدا بشه

دختر یکی از اشناهامون چشماش خیلی تنگ بود و باعث شده بود زیباییش کم بشه

از همون بچگی پدرمادرش و خاله و... دائم بهش میگفتن سارا قشنگه یا سارای زیبا سارا خوشگله و....یا حتی میگفتن سارا خانوم چشم قشنگه یا قشنگ جلوی همه میگفتن چشمهای سارا خیلی خوشگله و ...

اینطوری بچه بعدا  تو مدرسه و...کسی نقصشو به زبون بیاره باور نمیکنه چون قبلا اعتمادبه نفسش بالارفته 

الانم 11 سالشه  چشماش خیلی بهتر شده و انگار قشنگ شده 

ختما عزیزم آن شاا...که یه درمانی واسه بیماری دختر من پیدا بشه

مطمئن باشید که راهی در کمتر از  10 سال دیگه پیدا میشه

من خیلی در مورد پزشکی ترمیمی و ژن درمانی تحقیق میکنم

معجزه کن صبر مرا 
دختر یکی از اشناهامون چشماش خیلی تنگ بود و باعث شده بود زیباییش کم بشهاز همون بچگی پدرمادرش و خاله و ...

دقیقا دختر منم یکی از چشماش کوچیکتر اتفاقا چشمای قشنگی داره انگار سرمه کشیدن و درشته.ولی متاسفانه بیماری سندروم دوئن چشم داری یعنی به سمت چپ که نگاه می‌کنه چشمش انحراف پیدا می‌کنه سمت های دیگه اوکیع.ولی خوب تو عکس خیلی پیداست .

دقیقا دختر منم یکی از چشماش کوچیکتر اتفاقا چشمای قشنگی داره انگار سرمه کشیدن و درشته.ولی متاسفانه بی ...

خب پس قشنگ بودن چشمهاش رو برا خودش و برای خودتون پررنگ کنید بذارید عادت کنه قشنگی های خودشو ببینه و رو اونا تمرکز کنه

دقیقا دختر منم یکی از چشماش کوچیکتر اتفاقا چشمای قشنگی داره انگار سرمه کشیدن و درشته.ولی متاسفانه بی ...

همیشه از چهره اش تعریف کنید، از همین الان

غیر مستقیم اعتماد بنفسشو ببرید بالا، ایشالا درمانی هم پیدا میشه براش

خب پس قشنگ بودن چشمهاش رو برا خودش و برای خودتون پررنگ کنید بذارید عادت کنه قشنگی های خودشو ببینه و ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون

همیشه از چهره اش تعریف کنید، از همین الانغیر مستقیم اعتماد بنفسشو ببرید بالا، ایشالا درمانی هم پیدا ...

ممنون عزیزم ان شاا...