2777
2789

یکی که فرستاده کامل برای من توضیح بده هزینه هاش چجوریه و ایا تفاوتی تو قیمت اینجور مهد ها با بیرون و خصوصیا هست؟

گفتن اونجا بهشون یسری اموزش میدن میخوام ببینم چ اموزش هایی

رسیدگی هاشون چجوریه؟

به بچه ها مسائل عقیدتی و مذهبی هم یاد میدن یا درباره اش توضیح میدن براشون؟

بعد خانومی که محجبه نیست ارایش میکنه و پوشش بازی داره بچشو قبول میکنن؟ 

کل پرسنل چادری هستن و تو مهد عباهای رنگی میپوشن برای همین

ممنونم پیشاپیش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهریه که قطعا کمتره 

مسائل عقیدتی هم بیشتر از مهد های عادی یاد میدن 

بیشتر قران و شعر های مذهبی آموزش میدن 

من تاحالا ندیدم که به خاطر پوشش مادر بچه رو قبول نکنن 

فقط ممکنه که بخوان زمانی که تو محیط قرار میگیرید لباس پوشیده تر بپوشید 

قیمت کمتر از بقیه مهد هاست. 

من گذاشتم و بسیار پشیمونم. 

قرار بود وسایل تاب و سرسره و... باشه که بعد 1 ماه جمع شد بچه 1 سال میره پیش و این وسایل مبخواد

کاش قرآن و حدیث کار میکردن بجاش شعر رفیق شهیدم و... که بیشتر مربوط به فلسطین بود کار میکردن و کلیپ براشون میزاشتن 

قول اردو اول دادن ولی بعد نبردن. 

مهد قرآنی بیرون مسجد کمی بیشتر بود هزینه اما خیلی بهتر با بچه ها کار کرده بودن. 

به حجاب کار نداشتن. 

قیمت کمتر از بقیه مهد هاست. من گذاشتم و بسیار پشیمونم. قرار بود وسایل تاب و سرسره و... باشه که بعد 1 ...

یعنی مسائل مذهبی هم باهاشون کار میکنن؟

من میخواستم کلا هیچی کار نکنن فقط در حد دوست پیدا کردن و دو سه ساعت بچم با بچه ها ارتباط بگیره همین...

شما چقد پرداخت کردین چند ساعت چ سالی 

یعنی مسائل مذهبی هم باهاشون کار میکنن؟من میخواستم کلا هیچی کار نکنن فقط در حد دوست پیدا کردن و دو سه ...

مشهد مهد داره وابسته‌ به حرم داخل مساجد کل شهر برگزار میشه هزینه کمتر میگیرن امسال ۲ تومن بود اسمش مهدالرضا شاید شهر شما هم باشه تحقیق کنید اما زمانش به اتمام رسیده چون زود پر میشه ۲ تومن که میگیرن تمام وسایل از جمله کیف و لیوان و دفتر و روپوش هم خودشون میدن