2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین همچین چیزیو

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 25 پست

چقددد سوسول😐😂

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم هیچکدوم از خصوصیات رو نداره ولی خودم همینکه سوار ماشین میشیم درو قفل میکنم بیشتر بخاطر بچه هام چون با تبلت و گوشی بازی میکنن داخل ترافیک خطرناکه و اینکه میریم شهرستان یه جاهایی از جاده ش تو شب خلوت و خطرناکه میترسم

تو دخترا بزرگ شده رفتارش مثل هموناست یک پا دختره امروز برام میگفت یک سگ از تو بوته پارس کرده ترسیدم ...

😂توکل بخدا

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻
احساس میکنم جای من و اون باید برعکس باشه من خودم یک دختر نترس و ساکت صبورم ولی اون یک مرد ترسو غرغرو

ببرش تراپی

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻