حوصلم سر رفته بیاین یکم حرف بزنیم از شرایطمون بگیم...
فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
من شبی یدونه آمپول زیر جلدی ناف دارم خیلی خیلی کبود شده دیگه با گریه تزریق میکنم...
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عالیم یه هفته پیش کلیه ام درد میکرد که رفتم دکتر دارو داد خوب شده الان مشکلتون چیه که امپول میزنین
خداروشکر
انشالله تا آخر پر انرژی و سلامت بگذرونین
من مشکل انعقادی دارم واسه اون امپول میزنم و آسپرین میخورم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ممنون عزیزم انشالله شماهم به سلامتی این چند ماه رو پشت سر بزارین
ممنونم گلم
مرسی که اومدی خوشحالم کردی
1
5
10
15
20
25
30
35
40