2777
2789

شنیدم پایین می‌ره ولی نشنیدم بالا بره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم پایین می‌ره ولی نشنیدم بالا بره

نه کی گفته پایین میره قطعآ وقتی ۱بار باردار شده یعنی بازم میشه و مشکلی واسه باردارشدن نداره فقط ب نظرم قبل اقدام تقویتی هایی مث کوکیوتن و امگا۳ و.‌... استفاده کنه تخمک هاش تقویت بشه

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه  

یکی ۲ماه ب بدنت استراحت بده و توی این مدت خودتو تقویت کن بعدش اقدام کن من خودم ۴ پنچ روزه کورتاژ شدم چون قلب جنین وایستاده بود و رشد نکرده بود ولی من چون بچه کوچیک دارم فعلآ قصد ندارم اقدام کنم تا بعدآ اگه شرایطم جور شد و بچه خواستم اون وقت اقدام میکنم

نه کی گفته پایین میره قطعآ وقتی ۱بار باردار شده یعنی بازم میشه و مشکلی واسه باردارشدن نداره فقط ب نظ ...

دکتر هرچی بگه همون درسته 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
نشنیدم دکتری همچین حرفی بزنه

منم نشنیدم دکتر بگه باردار شدن افزایش پیدا می‌کنه 

منم نشنیدم دکتر بگه باردار شدن افزایش پیدا می‌کنه

عزیزم گیر دادی ها من که اسم دکتر نیاوردم شما میگی دکتر گفته بنده منظورم این بود چون باردار شده یعنی مشکل نازایی نداره دیگه درضمن تجربه خودم اینو میگه ۲تا سقط داشتم دوتا بچه دسته گل هم دارم خداروشکر

عزیزم گیر دادی ها من که اسم دکتر نیاوردم شما میگی دکتر گفته بنده منظورم این بود چون باردار شده یعنی ...

عزیزم شما ریپ میزنی وگرنه دیدن اعلان پیامت برای من خیلی چیز جذابی نیست 

منم نگفتم مشکل نازایی داره 

خدا بهت ببخشه بچه‌هاتو 

لطفا ریپ نزن