2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اعتماد به لاشی جزو نزدیکترین  و مهم ترین فرد زندگیم بود 

هیچی دیگه آبرومو برد رازمم فاش کرد 

ب چشمام اعتماد ندارم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

اردواج کردم اول این که چرا   تو این خانواده ب دنیا بیام؟   پدری گ  اخلاق نداش  خدا پدرمو رحمت کنه

درکل  راۻی نیستم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بیشتر ببینید

بزرگترین اشتباهم تو زندگی این بود ک درس جدی نگرفتم دل به درس نمیدادم از وجود معلم های مدرسه استفاده نمیکردم وقتم به چوخ میدادم سال اول کنکورم با وجود اینکه باردار بودم میتونستم بخونم و کنکور بدم ولی بهونه آوردم الان ک ۴سال گذشته حالا شروع کردم به خوندن خیلی کارم سخت تر شده ولی من تسلیم نمیشم 

اینکه رشته تجربی رو انتخاب کردم🥴😂

تاوانشم بهم ریختن روحیه و اعصابم بود

و اینکه یه سال پشت کنکورم موندم

اینم وقتمو هدر داد و الکی عمرم گذشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بیشتر ببینید