2777
2789

هفته اول مهر نتایج اولیه هفته دوم مهر نتایج نهایی

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید ؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیمه اول مهر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

هفته اول مهر نتایج اولیه هفته دوم مهر نتایج نهایی

چه فرقی دارن این دوتا باهم؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
جوآب نمیدن یا حوصله ندارن یا نمیدونن😁

آخه نتیجه دیگه واضحه خب یا قبولی یا نه اولیه ثانویه نداره که

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آخه نتیجه دیگه واضحه خب یا قبولی یا نه اولیه ثانویه نداره که

۴ سال قبل هم که پسرم امتحان داد همین بود 

نمیدونم شاید قانون عوص شده

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
یه چیزی پروندن رفتن الکی

شما وقتی اطلاع ندارید الکی توهین نکنید☺️

نتایج اولیه میگه کدوم رشته و کدوم دانشگاه قبول شدی

نتایج ثانویه همه ی رشته های که زدی رو بررسی می‌کنه و اینکه کدوم می‌تونستی قبول شید کدوم نه

چون رشته بالاتر قبول شید دیگه به پایینه نمی‌رسه

اصل کار همون نتایج اولیست

لطفا لایک نکنید