یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سرمایت به فنا رفته چون شیرینی فروشی اعتبار میخواد گل و کتاب انچنان طرفدار ندارهکارگاه فرش شاید دردسر ...
قبول دارم،سرمایه گذاری صفر و صدی منظورم نیست چون سرمایه گذاری اصلیم رو روی سهام شرکت های خاص انجام دادم. میتونم تو بهترین منطقه با بهترین دکور و آشپز و قنادا درستش کنم کلا ایده باحالی بود. باور کن فکر میکنی دوستم یه کتابفروشی تاسیس کرده همیشه خدا پره و کلی مشتری داره. گلخونه هم درامر مخصوص خودشو داره و مخصوصا ح و هوای خودشو...من عاشق گیاهام
اگر مایلی در کنار هر فعالیتی که دارید در کنارش در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم در هر جا هر مکان پاره وقت آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی پیام بده @trustisho روبیکا
*مشاوره رایگان پوست و مو شرکت لیاتیم #
بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا