2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فانتزیم شیرینی فروشی بود چون عاشقشم

چه فانتزی قشنگ و نابی

سرمایه گذاری برای همچین چیزی جواب میده بنظرت؟ 

فکر کن شیرینی فروشی کنار یه گلخونه خوشگل و کنارشم یه کتابخونه بزرگ

میتونم بمیرم واسه همچین جایی😂🥲

چه فانتزی قشنگ و نابیسرمایه گذاری برای همچین چیزی جواب میده بنظرت؟ فکر کن شیرینی فروشی کنار یه گلخون ...

سرمایت به فنا رفته چون شیرینی فروشی اعتبار میخواد 

گل و کتاب انچنان طرفدار نداره

کارگاه فرش شاید دردسراش کوچیک تر باشه به نصبت 

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

سرمایت به فنا رفته چون شیرینی فروشی اعتبار میخواد گل و کتاب انچنان طرفدار ندارهکارگاه فرش شاید دردسر ...

قبول دارم،سرمایه گذاری صفر و صدی منظورم نیست چون سرمایه گذاری اصلیم رو روی سهام شرکت های خاص انجام دادم. میتونم تو بهترین منطقه با بهترین دکور و آشپز و قنادا درستش کنم کلا ایده باحالی بود. باور کن فکر میکنی دوستم یه کتابفروشی تاسیس کرده همیشه خدا پره و کلی مشتری داره. گلخونه هم درامر مخصوص خودشو داره و مخصوصا ح و هوای خودشو...من عاشق گیاهام

سرمایت به فنا رفته چون شیرینی فروشی اعتبار میخواد گل و کتاب انچنان طرفدار ندارهکارگاه فرش شاید دردسر ...

البته تصمیمم قطعی نیست که شیرینی فروشی انتخاب کنم کلا میخواستم ایده بگیرم ولی کار نشد نداره برای من همه اش اوکی میشه

اگر مایلی در کنار هر فعالیتی که دارید در کنارش
در  حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم
در هر جا هر مکان پاره وقت
آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی
و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی  پیام بده
@trustisho روبیکا

‌  *مشاوره رایگان پوست و مو شرکت لیاتیم #                             

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا