2777
2789
مثلا معلم باشه چی میشه؟ من شوهرم معلمه ولی خب اونقدری هم خوشحالی نداره باید گریه کرد به حال حقوق معل ...

برای آقایون شغل معلمی واقعا کفاف زندگی نمیده حتما باید یه شغل دیگه کنارش داشته باشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اره خیلیا واسه مدرک میان ولی خب خیلیا هم هستن مث ما به امید قبولی میان. من خودم به خاطر اینکه غیر حض ...

نه آزاد سطح علمیش چه قبول کنیم چه نکنیم خیلی بالاتر از پیام نور هس، چون درس توسط استاد با انواع تجهیزات تدریس میشه، کلاس اجباری و همیشه دایر هست، سوال و جواب و کنفرانس، اما ما پیام نوریها خودمون می‌خونیم نهایت هفته ای دو روز یا سه روز دانشگا داشتیم که اونم استادها افتضاح، با سطح علمی بسیار پایین، باورت میشه دوتا از همشهریهامون که معلم راهنمایی بودن اومده بودن دانشگاه تدریس میکردن؟از معلم راهنمایی چه انتظار که کتاب تخصصی دانشگاه رو تدریس کنه؟؟ چون اختیاری بود کلاسها، بعضی استادها انگار از سر وا میکردن 

برای آقایون شغل معلمی واقعا کفاف زندگی نمیده حتما باید یه شغل دیگه کنارش داشته باشن

اره دقیقا، 

فقط از دور قشنگه، 

الان دیگه بدرد نمیخوره، آقایون هم به طمع سربازی نرفتن وشغل رسمی میان ولی بعد میفهمن اشتباه کردن 

نه آزاد سطح علمیش چه قبول کنیم چه نکنیم خیلی بالاتر از پیام نور هس، چون درس توسط استاد با انواع تجهی ...

اره خب پیام نور غیر حضوری هست. 

ولی ندیدم آزادی که سطح علمی‌ش از پیام نور بالاتر باشه مگه دانشگاه آزاد شهرای خیلی بزرگ 

اره خب پیام نور غیر حضوری هست. ولی ندیدم آزادی که سطح علمی‌ش از پیام نور بالاتر باشه مگه دانشگاه آزا ...

شما برو پرس و جو کن، از پیام نور سطحش بالاتر هس، هرچند برای استخدام اصلا دانشگاه مهم نیس فقط مدرک مهم هس

بله همسرمم عاشق شغلشه و خیلی موفقه تو این حیطه. دانش آموزاش عاشقشن

عزیز دلم اگه اینسا داری پیج شال زدم قرار شال بیارم با قیمتای مناسب 

ممنونت میشم حمایتم کنی فالو کنی دادم فالور جذب  میکنم

shop_shal_

نه عزیزم انشالله امسال میخوام برای استخدامی شرکت کنم

shop_shal_

امیدوارم اونی که میخوای پیدا کنی گلی ولی دقت کن🥰😍

ممنونت میشم حمایتم کنی فالو کنی دارم فالور جذب  میکنم

shop_shal_

اگه هدفت اینه که آدم درستی پیدا کنی باید دانشگاه بهتریم بری

shop_shal_

پیام نوریها همچین اش دهن سوزی که تو دنبالشی نیستن، چون رشته تاپی نداره و بیشتر غیر حضوری، کسانی میان ...

ممنونت میشم حمایتم کنی فالو کنی دارم فالور جذب  میکنم

shop_shal_

2810