2777
2789
عنوان

شب خونه مادرشوهر نموندم

544 بازدید | 41 پست

ما شهر دیگه دور از خانواده هامون زندگی میکنیم اینسری که رفتیم مرخصی، من فقط دو سه بار رفتم چندساعت خونشون، شب هم اصلا نموندم، دوسه بار هم همسرم تنها رفت واومد البته یه شب هم تنها موند 

ولی اعصابم خیلی ارومه، از خودم خیلی راضی هستم،  چون بیشتر پیش خانواده خودم بودم نه پیش کسایی که دوستم ندارن، پشت سرم حرف میزنن، دروغ میگن و.....  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین ‌که خودت حس خوب داری خدا رو شکر

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
منطقی هستحتی اگر دوستت هم داشتن منطقی بود که وقتی میای پیش خانواده خودت باشی برای رفع دلتنگی

ما معمولا نصف یا ۴۰ درصد زمانمون خونه اونا بودیم که ناراحت نشن ولی واقعا رفتار خوبی نداشتن و همه خانواده پشت سرمون حرف میزدن که اینجا کم اومدن، منم بعدچندسال گفتم پس وقتی نمیفهمن کمتر میریم حداقل حرفی که میزنن راست باشه

خداروشکر شوهرت همراهی کرده

اون میگفت من صبح میرم خونشون شب میام خونه شما ولی اونجا چون تنها بود حوصلش سرمیرفت کمتر رفت،  

دلیل اینکه اجبار نکرد این بود که حال بدم رو بخاطر رفتار و حرفاشون دیده بود

اون میگفت من صبح میرم خونشون شب میام خونه شما ولی اونجا چون تنها بود حوصلش سرمیرفت کمتر رفت، دلیل ا ...

البته که عاقل هم بوده  خداروشکر.

خیلی ها هزار برابر بدتر بینن بازم میگن تو حساسی اونها منظوری ندارن