2777
2789

سلام. خیلی ناراحتم. اصلا خوابم نمیبره. تقصیر هر دو بود، ولی من از همسرم انتظار صبوری داشتم. بچه هام ترسیده بودن، ولی متأسفانه هر دو به شدت لجبازن و هرچی به هرکدوم میگفتم برین تو واحد خودتون گوش نمیدادن و جواب هم رو میدادن، هی اوضاع بدتر شد و بی احترامی ها بیشتر. 

دیگه اینقدر عصر جیغ زدم تا مادرشوهرم رفتن تو واحد خودشون و همسرم اومد تو خونه. گلوم هنوز داره میسوزه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعوا هم سر این شروع شد که بچه ی کوچکم داشت به بزرگتره زور میگفت که باید فلان وسیله تو بدی برای من باشه. بزرگه قبول نمیکرد. میگفت مال خودمه. مادر شوهرم بزرگه رو دعوا کرد که باید بههش بدی و بحث شد. 

دخالت نکن اصلا

من یبار شوهرم ب مامانش به شوخی ی همچین جمله ای گفت:تو مردی من فلان کار میکنم...من گفتم ا سامان زشته این چ حرفیه دور از جون مامان...مادرشوهرم برگشت گفت شوخی پسر مادری بود تو دخالت نکن....لااااال شدم ولی یاد گرفتم دیک دخالت نکنم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
دخالت نکن اصلامن یبار شوهرم ب مامانش به شوخی ی همچین جمله ای گفت:تو مردی من فلان کار میکنم...من گفتم ...

مادرشوهرت لیاقت عروسی به باادبیه تورو نداشت 

تعجب کردم از حرفش😐

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

به بچه هات بگو دعوا به شما مرتبط نبود و اینا مشکل شون به خودشون مربوط بود اگر سنشون بیشتره بگو این مسأله فقط یه بهانه بود که دعوای خودشون بزنه بیرون وگرنه ربطی به شما نداشت 

تنها کاری که الان باید بکنی اینه که بچه ها رو از مهلکه آسیب روانی دور کنی 

چون بچه های زیر ۱۲ سال در اولین وهله خودشون رو مقصر همه چیز میدونن و می‌تونه گره روانی ایجاد کنه براشون این موضوع براشون اگر حلش نکنی 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁