2777
2789
عنوان

همسرم به مادرش(مادرشوهرم) خیلی بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 75 پست
همچین اجازه ای بهمون نمیدن عزیزم. تازه ورودیمون یکی هست و همیشه در واحدشون باز هست. یعنی ایست و بازر ...

ماهم طبقه بالاییم گاهی وقت فقط میگم جونموبردارم و برم ی دعوای حسابی کنم کل حرفای دلموبزنم بچموبردارم برم ولی متاسفانه ن شرایط ازاینجارفتن هس ن شرایط طلاق هس ن بچمو بهم میده تازه خودمم بچه طلاقم هیچکس برا جداشدن پشتمم نیس😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مقصر اصلی مادرشوهرت بوده، اول اینکه حق دخالت تو امور بچه های شما رو نداره. دوم پشتیبانی بیجا از دختر کوچیکتون کرده و در آخرم که با دختر بزرگتون بد رفتار کرده

شوهر من بود خیلی بدتر عصبانی میشد. البته مادرشوهر من خیلی مظلومه وقتی بچه هاش عصبانی میشن زود کوتاه میاد

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
ماهم طبقه بالاییم گاهی وقت فقط میگم جونموبردارم و برم ی دعوای حسابی کنم کل حرفای دلموبزنم بچموبردارم ...

عزیزم کاملا درکتون میکنم. ان‌شاءالله خدا براتون خیر بخواد و شرایط شما هم درست بشه. خیلی یک جا بودن با مادر و پدر همسر سخته. خصوصا بعد از بچه دار شدن، شرایط بحرانی میشه. ان‌شاءالله خانه دار شدن همه. 🤲

نه عزیزم. دقیقا مرکز کشور. من همیشه احترامشون رو داشتم، به دخترام هم همیشه میسپارم. ولی وقتایی که به ...

هواسشون نبوده ؟ سعی کنید به بچه دروغ نگید.بچه متوجه میشه .

راستشو بگی دخترت اوکی میشه.من فردا همه نظرات رو میخونم تا یه چیزی دستم بیاد.

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

نگفتی این وسط حف شوهرت چیبوده همش میگی بچه ها دعوا کردن خب شوهرت چی میگه این وسط

شوهرم به کوچیکه میگفت بابا مگه نمیگی دو تا سفید میخوای، من برات میخرم این مال خواهرته. 

به بزرگه هم میگفت بابا نیازی نیست بهش بدی، اینجوری یاد گرفته با هوچی بازی بهت زور بگه. 

به مامانشون هم میگفتن چرا به بزرگه  میگی باید بهش بدی تا آروم بشه، چرا تهدیدش میکنی که دیگه دوست ندارم اگه چراغ رو بهش ندادی. 

بعد هم که داد، همراه دخترم رفتن تا اینکه مادر شوهرم گفتن اگه بدی بهش یه خوراکی خوشمزه بهت میدم  مثلا جایزه رو ازشون بگیرن و بگن که گذشت کرد و... یکدفعه مادرشوهرم داد زدن سر دخترم که برو بیرون و من خوراکی ندارم و من کی گفتم و باید همون موقع بهش میدادی وسیله رو. 

خلاصه دیگه خون جلوی چشم همسرم رو گرفت که چه برخوردیه با بچه داری و... 

مقصر اصلی مادرشوهرت بوده، اول اینکه حق دخالت تو امور بچه های شما رو نداره. دوم پشتیبانی بیجا از دختر ...

دقیقا. اگه مادرشوهرم کوتاه میومدن، اینقدر بی حرمتی نمیشد. همش داد میزدن که تو غلط میکنی و بیا ببینم میخوای چه غلطی بکنی و... هرچی میگفتم تو رو خدا برین تو، من آرومشون کنم، میگفت نه بزار بیاد ببینم حرفش چیه😡

هواسشون نبوده ؟ سعی کنید به بچه دروغ نگید.بچه متوجه میشه .راستشو بگی دخترت اوکی میشه.من فردا همه نظر ...

خب آخه مادرشوهر من کلا زبان تندی دارن چه با من عروس و چه با نوه ها، همسر، پسر، همسایه و.... 

آخه چی بگم به دخترم. نمیخوام دخترم دیدش بد بشه نسبت به مامانجونش. مثلا دخترم یه روز رفته بهشون گفته مامانجون پام درد میکنه، گفتن دوباره دروغ گفتی؟! اومده بود گریه میکرد که مامانجون بهم گفته تو دروغ میگی. 

اصلا دختر من اهل دروغ نیست، ولی دقیقا خودشون بارها و بارها توی موارد مختلف و حتی پیش پا افتاده دروغ گفتن به راحتی. 

دقیقا. اگه مادرشوهرم کوتاه میومدن، اینقدر بی حرمتی نمیشد. همش داد میزدن که تو غلط میکنی و بیا ببینم ...

دعوا کردن ک کردن ترس و لرز نداره اتفاقا خیلییییی خوب شد

دیگه تو تربیت بچه هات دخالت نمیکنه

به بچه هات بگو دعوا به شما مرتبط نبود و اینا مشکل شون به خودشون مربوط بود اگر سنشون بیشتره بگو این م ...

ببخشید شما روانشناس هستین؟ با توجه به این چیزی که گفتین پس کار خانومایی که بدی خانواده شوهر و شوهر رو پیش بچه ها میگن و به اصطلاح درد و دل میکنن هم اشتباهه. درست میگم؟

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
ببخشید شما روانشناس هستین؟ با توجه به این چیزی که گفتین پس کار خانومایی که بدی خانواده شوهر و شوهر ر ...

عزیزم من آموزش زیاد می بینم  ، قطعا اشتباهه ، بچه چیزی به معنا و مفهوم جدایی والدین توی ذهنش نیست پدر مادر رو چسبیده به هم تصور می‌کنه پس وقتی والد درددل می‌کنه بچه دنبال مقصر میگرده و متاسفانه فقط خودشو پیدا می‌کنه 

ما اگر بخوایم گریه کنیم  ناراحت باشیم توی خودمون باشیم بدون کلمه ای حرف بچه فکر می‌کنه مشکل از اونه چه برسه به اینکه درد دل کنیم باهاش 

قرار نیست خودمون رو سانسور کنیم و هوش هیجانی بچه رو بیاریم پایین ، نه ولی لازمه به بچه اطلاع بدیم که موضوعی که منجر به ناراحتی شده بخاطر اون نیست و نیاز نیست بچه رو در معرض جزییات قرار بدیم مگر اینکه واقعا قصد طلاق وجود داشته باشه که مفهوم طلاق رو باید به شکل اصولی به بچه منتقل کرد نه اینکه با درد دل به بچه آسیب وارد کنیم 

آسیب درد دل کردن پیش بچه ها بسیار زیاده یکی دو تا نیست 

اگر والد بدترین والد هم باشه هرگز نمیتونه از والد اون بچه بودن انصراف بده همیشه پدر یا مادرش میمونه پس اینکه به بچه بگیم مثلا پدرت فلان کرد بهمان کرد فروپاشی شدید روانی براش به وجود میاد و حس امنیت روانش به شدت به هم می‌ریزه دچار اضطراب میشه خشم ایجاد میشه براش 

و متاسفانه قطعا بین این دو تا موردی که میگم یکی رو انتخاب می‌کنه 

فرضا مادر از پدر پیش بچه ها درد دل می‌کنه 

یا بچه بخاطر ضعف شخصیتی مادر ازش متنفر میشه و نسبت بهش خشم پنهان پیدا می‌کنه و برعکس شبیه به همون والدی میشه که قدرت دستشه چون مغز بچه برای بقا تلاش می‌کنه و سعی می‌کنه سمتی بایسته که بقای خودش رو تامین کنه و ناخودآگاه این کار رو می‌کنه 

یا می‌ره توی غالب ضعف و شبیه همین مادر ضعیف میشه 

بچه برای درد دل کردن مناسب نیست مغز بچه نباید سطل آشغال افکار والد بشه و در معرض این خشونت جدی روانی قرار بگیره 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁