من واقعا معذرت میخوام که میپرسم ولی چون خودم باردارم مثل خوره افتاده به جونم .ممکنه اون لحظه اقدام و بستن نطفه توی تاریکی باشه سر رنگ پوست بچه تاثیر داشته باشه مثلا سبزه بشه؟ میدونم ژنتیکی هست ولی شما ایا تاثیرش رو دیدید؟
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وایییی🤣بخدا همش فکر میکنم نکنه تو تاریکی بوده بچه سیاه سوخته بدنیا بیاد😅
پدر مادرای ما مگه اتاق خصوصی داشتن ؟بنده خداها وسط پذیرایی لای چند تا بچه با کلی استرس نزدیکی میکردن اگه اینطوری بود ما هممون سیاه سوخته میشدیم
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
اخرین مقاله منتشره در مجله باروری امریکا نشون میده که رنگ پوست بچه با میزان روشنایی محیط حین لقاح را ...
وای آخرش ذهنیتم درست از آب درومد
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت