یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).
من افسردگی گرفتم سر غذا درس کردن.....وقتی به این فکر میکنم که چرا هر روز باید غذا بپزم ..عذابم ...میده ...خیلی آز بیرون هم میکیریم یا مهمونی خونه مادرم میریم ولی اینا ارومم نمیکنه ...ذوسدارم کلا آشوری نکنم هیچ وقت امادخب جقدر میشه آز بیرون گرفت نه پولش داریم نه دلم میاد که بچه ها هی غذایی بیرون بخۉرن اما خودم ذره دره دارم آب میشم ...از این عذاب نمیدونم جکارکنم
🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).
عجیب بود مگه ؟ 🤣ری اکشنتون یکم قابل هضم نبود برام 🤣🤣مرسی
اینجا ندیدم تا حالا کسی اردک بخوره ، شهرما
خودمم نخوردم
ولی میدونم که شمالیا میخورن
احساس میکنم پختنش خیلی سخته دردسر داره
من افسردگی گرفتم سر غذا درس کردن.....وقتی به این فکر میکنم که چرا هر روز باید غذا بپزم ..عذابم ...می ...
من اوایل ازدواج اینطور بودم میگفتم چرا من همش باید بپزم و بشورمو اینا یه روز مامانم اومدحرف قشنگی زد گفت ببین تو فکر کن الان یه دیگ نذری میخوای بدی چیکار میکنی میگی به من چه ؟یا نه با عشق میپزی گفتم با عشق میپزم البته من آدم معتقدی هستم رو من اثر کرد گفت هر موقع که میخوای غذابپزی نیت کن و اون غذا رو به نیت نذر یه امام درست کن یه رو برای سلامتی امام زمان یه روز نذر حضرت علی و...الان ۸ساله ما داریم غذای نذری میخوریم و من واقعا با عشق میپزم