2777
2789
عنوان

مجردای سی سال به بالا

127 بازدید | 10 پست

یه پست تو اینستا دیدم که گفته بود مجردای ۳۰ سال به بالا بیان درباره حسشون بگن و بگن زندگیشون چطوره

کامنتا خیلی ناراحت کننده بود ، اینجا کسی هست مجرد بالای ۳۰ ؟ حستون چیه؟ من دوست دارم نهایت تا ۲۵ سالگی ازدواج کنم 🥺 ولی نه با هرکسی با ادم مناسبم ، میترسم همیشه تنها بمونم 🥺😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه تعیین کنی مثلا فلان سن میخوام ازدواج کنم حرف منطقی نیست چون بیشتر وقتا نمیشه...مثلا فک کن شما تازه تو سن 25سالگی میخوای با یکی اشنا بشی یا کلا زندگی شما دو نفر و سر راه هم گذاشت...طول میکشه وقت میخواد تا ازدواج...منظورم اینه به سن نیست یهو اتفاق میوفته...

من 31سالمه والا خیلیاارزوشونه جای من باشنتو بجای شوهر بفکر پیشرفت خودت باشمن دوساله ک دوس دارم شوهرک ...

دوست ندارم تو سن بالا ازدواج کنم دلم تشکیل خانواده میخواد نیاز عاطفی جنسی تو سن بالا دوست ندارم اصلا