2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل شوهرم چیه

246 بازدید | 21 پست

دوستان شوهرم کلاادم عصبیه واصلاانتقادپذیرنیست اینم بگم ازبچگیش بارفتارای پدرمادرش یجورایی عقده ای شده خیلی باهاش بدرفتارمیکنن حتی تاالان ک 3تابچه داره تحقیرش میکنن جلوی همه و کلا نادیده اش میگیرن وطوری رفتار میکنن ک اصلادوسش ندارن ن فقط شوهرمن باهم بچه هاشون اینجورین ولی بیشتر ازهمه همسرمن مورد بی توجهی قرارگرفته اونم از بچگیش الان طوریه وقتی خیلی ب مشکل میخوره تو زندگی بایکی دعوامیکنه پیام میده وفحش ودعوا چندسال بود اینجوروقتا با خانواده من فحشو فحش کاری ودعوامیکرد اونم فقط تو پیامک چند روزه دوباره عصبیه چون بیکار شده و خیلی تو فشاریم ب آدمایی ک پدرمادرشوتوخونشون گذاشتن پیام داد وکلی فحش ودعوا راه انداخت واقعا طوری شده همه آدما فامیلامون باهاش مشکل دارن و کلا ازش دوری میکنن واین وسط منم ک خیلی ناراحت میشم

مشکلش که معلومه.

انقدر نادیده گرفته شده که هم عصبیه و نمیتونه خودشو کنترل کنه،هم میخواد نشون بده که منم هستم و به هر صورتی شده وجود و تاثیرگزلریش رو نشون بده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

اینکه دیگه ریشه در کودکی شوهرتون داره وقتی پدرومادرشون چنین رفتار اشتباهی باهاش داشتن و تحت تاثیر این تربیت بزرگ شده تنها راه چاره مشاوره و روانشناسه البته خود شوهرتونم باید بخواد این تغییرو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلش که معلومه.انقدر نادیده گرفته شده که هم عصبیه و نمیتونه خودشو کنترل کنه،هم میخواد نشون بده که م ...

خب چرا دعوا وفحشو فحش کاری می‌کنه واقعا خیلی اذیت میشم درحدی ک بعدها بااون آدما روبرومیشم خیلی خجالت میکشم

اینکه دیگه ریشه در کودکی شوهرتون داره وقتی پدرومادرشون چنین رفتار اشتباهی باهاش داشتن و تحت تاثیر ای ...

خودش ک اصلا قبول نداره فقط میگه منو پدرمادرم اینطوری کردن چیزایی سرم آوردن ک تو حتی درکشو هم نداری همینجوریم ادامه میده این وسط منو بچه هام خیلی آسیب میبینیم پدرمادرش الان دوساله قط رابطه ایم تاالان خبرمیاد مادرش نفرین می‌کنه ک زندگیمون آتیش بگیره وفلان

شماسعی کن با آرامشتون آرامش کنی، باهاش صبورباش همیشه، کم کم روش اثرمیزاره، بهش احترام بزار، خیلی بدر ...

آره حتی جلوی من خیلی تحقیرش کردن ن تنها من جلوی یه جمع آدم درحدی من شوکه شدم ک تا دوروز گریه میکردم میگفتم توچی کشیدی بااینا اینا دیگه چجورپدرمادری آن و شوهرم براش خیلی عادی بود گفت این بهترین رفتارشون بوده ک برام عادیه تو چرا خودتو کشتی از گریه

خودش ک اصلا قبول نداره فقط میگه منو پدرمادرم اینطوری کردن چیزایی سرم آوردن ک تو حتی درکشو هم نداری ه ...

خب همینه دیگه.روح و روانشو بهم ریختن،عصبیه

بعدم میخواد خودشو با این کارا نشون بده

مثل بچه ای که واسه توجه اونایی که دوستشون داره کار بد میکنه.هدف دیده شدنه،حتی اگه وجهه خوب نباشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
خودش ک اصلا قبول نداره فقط میگه منو پدرمادرم اینطوری کردن چیزایی سرم آوردن ک تو حتی درکشو هم نداری ه ...

عزیزم حق داری متاسفانه این چرخه ادامه دار میشه اگه اینجوری پیش بره این رفتار شوهرتون رو بچه هاتونم تاثیر خواهد گذاشت من واقعا نمیدونم بجز مشاوره چیز دیگه ای به ذهنم نرسید یا بشین منطقی با شوهرت حرف بزن تو روحیه بچه ها تاثیر میذاره این رفتارا بگو مگه خودت کم زجر نکشیدی از دست پدرومادر الان خودت برای بچه ات عین اونا نشو🥺

واااای درکت میکنم شوهر منم واقعا تو خانواده بدی بزرگ شده و خیلی سختی کشیده خیلی زود عصبی میشه بعصی و ...

مادرشوهرمن طوریه کلا سر سال حتی بیارم ب شوهرم زنگ نمی‌زد خبرشو بگیره وقتیم شوهرم زنگ میزد جواب نمی‌داد شوهرمن بااین رفتارا داره ب بچه های خودش آسیب می‌رسونه درحالیکه همش سعی می‌کنه ب بچه هام برسه ازهمه نظر ولی بازم نمیتونه من میگم شاید ی بیماری داره چون اصلا آدم عادی نیس اصلا هیچکس باهاش کاری ندارع این بهشون پیام میده وفحش ناموسی میده

ناراحت شدم، توروخدا زیاد هواشوداشته باش

واقعا دیگه ازدست منم کاری برنمیاد میگه تومادرمن نیستی تو دختر مردمی وظیفه مادرمه ک‌بهم محبت کنه ن تو ...بااین رفتارا زندگی دوتا برادرشوهرم ب طلاق ختم شد واونام فوق نفرت دارن از پدرمادرشون ولی مث شوهرمن نیستن ک الکی اینو اونو فحش بدن ودعوا کنن

مادرشوهرمن طوریه کلا سر سال حتی بیارم ب شوهرم زنگ نمی‌زد خبرشو بگیره وقتیم شوهرم زنگ میزد جواب نمی‌د ...

قطعا همینطور متاسفانه روح و روانشون آسیب دیده از جانب خانواده یسری خلا های روحی بوجود اومده سعی داره با این رفتارا ترمیمش کنه ولی خب راهو اشتباه میره سعی کن باهاش مهربون باشی هر وقت خیلی عصبی شد بگو نفس عمیق بکش بگو حق داری من درکت میکنم یخورده آرامشتو حفظ کن با این رفتارا چیزی درست نمیشه سعی کند اینجور مواقع با خونسردی برخورد کنید انشالله که مشکلتون حل بشه🥺❤️

واقعا دیگه ازدست منم کاری برنمیاد میگه تومادرمن نیستی تو دختر مردمی وظیفه مادرمه ک‌بهم محبت کنه ن تو ...

آسیب دیده شوهرتون، روحش اذیته، به بچه هاتونم بگو بابا خستس، ناراحت نشین، مجبوری باهاش مهربون باشی، بابچه هاهم مهربون باشی، وظیفه سختی رو دوشتون هست اما اجرتون گم نمیشه پیش پروردگار🌹