2777
2789
عنوان

تا حالا زنگ زدید به حرم امام رضا

408 بازدید | 29 پست

نمیدونم چه جوریه

حتی نمیدونم چه شماره ایه

نمیدونم واقعا به حرفامون کسه دیگه گوش نمیده یا ضبط نمیکنن؟

اگر تجربه دارید بفرمایید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین الان تصویری با حرم امام رضا صحبت کردم زیارت کردم داییم و خانمش رفتن زیارت ماه عسلشون

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
فکر نکنم گوش بدن یا ضبط کنن درد دلای مردم با امامشون من بخام حضوری میرم خداروشکر که مشهد زندگی میکنم ...

خوشبحالتتتتتتتت چند ساله نرفتم همش تو تصوراتم روب روی گنبدش وایستادم و دارم حرف میزنم خیییییلی حرفا دارم براش تروخداااااااااااا میری منو یاد کن بلکه مارو هم بطلبه 

فکر نکنم گوش بدن یا ضبط کنن درد دلای مردم با امامشون من بخام حضوری میرم خداروشکر که مشهد زندگی میکنم ...

خوبه که جایی که دوست داری زندگی میکنی

من میخوام زنگ بزنم دعوا و گلگی😄

قطع میکنن به نظرت؟

این شماره حرم امام رضا هست من هم گاهی تماس میگیرم وقتی دلم گرفته اگه اشغال بود بگیر تا آزاد بشه منم دعا کن که امام رضا همسر خوبی نصیبم کنه

05148888

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
خوشبحالتتتتتتتت چند ساله نرفتم همش تو تصوراتم روب روی گنبدش وایستادم و دارم حرف میزنم خیییییلی حرفا ...

از هر جایی سلام بدید به امام رضا حتما ایشون جوابگو 

چشم برم حتما دعات میکنم انشاالله قسمت بشه زیارت بیای

گنجشک های درنده