2777
2789
عنوان

هدیه مادر نامزدم برای مراسم بیاید بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 87 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نگو ولی از این ب بعد شما و همسرتم مثل خودشون رفتار کنیدهرچقدر ک بهتون احترام گذاشتن شمام همونقد ...

اره چیزی نمیگم اما سعی میکنم بشونم رو ندم انگار واقعا بیمعرفتن

خب یچی به کادوس اضافه کنید بگید اینم هست هم خودش شرمنده میشه هم آبروتون جلو بقیه حفظ میشه اگرم حرفی زد با سیاست بگو ما میدونستیم پول کم داشتید انتظار نداشتیم واسه همین گفتیم شما بیشتر گذاشتی که باعث افتخار بشه من خودم همین کارو کردم 😑😂

از همین الان که حرفت برو داره به نامزدت بگو به اندازه نیاز به‌مادرش کمک کنه کسی که نیاز به کمک پسرش ...

من به نامزذم گفتم دارم برای مراسم کم خرج میکنم که روت فشار نیاد اونوقت خانوادت تو فکر اینن برات خرج بتراشن الان بهتر شده کمتر پول میده قبلا تمام زندگیشو میریخت براشون کم کم داره میشناستشون

خب یچی به کادوس اضافه کنید بگید اینم هست هم خودش شرمنده میشه هم آبروتون جلو بقیه حفظ میشه اگرم حرفی ...

حس میکنم پورو میشه انگار مشخصه اصلا قدر شناس نیست پسرش براش انقدر خوبی کرد اما تمام مدت سعی داشت مراسمشو بهم بریزه

من به نامزذم گفتم دارم برای مراسم کم خرج میکنم که روت فشار نیاد اونوقت خانوادت تو فکر اینن برات خرج ...

اره از همین الان صحبت کن یه مبلغ ثابت و مشخص براشون در نظر بگیره خودشون همون مبلغ مدیریت کنن 

برای منی که مادرشوهرم تو اولین عید بعد از عقد یه ۵ هزارتومنی عیدی داد حرف از کادو نزن  

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هیچ کاری نمیکنم... ناراحتم می‌کنه که ولی ولش میکنم.. چرا که شنیدم دعوا با مادر شوهر احتمال اینکه شوه ...

نه من که دعوا نمیکنم اما نباید فکر کنه مثل دخترش میشم وقتی بم ارزش نداده

ببین دخترخاله منم صفرتا صد هزینه مراسم و خرید و همه چییییی با شوهرش بود. شوهرشم وضعش خوبه خدا رو شکر.

سه تا سرویس طلا و ۱۲ تا النگو و طلاهای دیگه هم براش خرید نزدیک ۲۰۰ گرم طلا

یعنی میخوام بگم مادرشوهرش و پدرشوهرش هزارتومن برای اینا خرج نکردن آخرشم یه انگشتر زشت ۲ گرمی کادو دادن فقط. بابا شما که هیچ خرجی نکردی حداقل جلو فک و فامیل خودت آبرو داری کن یه کادو درست بده

بهتر که چیزی نداده تو هم روز مادر یا عید یه جعبه شیرینی ببر و تماااام حالا بشینی به اون فکر کنی اوقاتت تلخ میشه فقط.میخواسته تو رو ناراحت کنه ولی تو شاد و خوشحال باش نزار اون نقطه ضعف ببینه ازت