2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟

واقعا...بعضیا خیلی حرفه ای برخورد میکنن...مثلا تو قسمت پیشنهادی که برا فیکه میاد میبینم مثلا من شمالم طرف جنوبیارو فالو کرده اصن به ذهنم نمیره فیکه دلیل خوبیم نیست شاید ولی خب🤣

یه خاطره کوتاه بگم 🤣

بچه که بودم اینکار منم میکردم ...یه روز رفتم سراغ یه بنده خدایی پنج روز باهاش دوست بودم با پیچ فیک بنده خدا باور کرده بود پیچ واقعی 😅😆 بعدددد آخرش بهش گفتم اسم مامانت اسم بابات اینه ... بهم گفت فکر کردی دوتا گوش دارم یه دم دارم ؟ منم گفتم نه عشقم عربرم چه حرفیه ؛ گذشت فرداش اسم خر تو نت سرچ کردم یه عکس از خر اومد خر فکش دهنش کج بود به شیرازی میگن چیلش کجه ؛ دیگه عکس رو درستش کردم کلاه دزد دریایی گل رو سرش فرداش با همون پیچ فیک  رفتم بهش پیام دادم فلانی یادته دیروز گفتی دوتا گوش داری یه دم داری ؟ گفت آره یادم ...منم عکس براش فرستادم عکس خر فک دهن کج بود گفتم عکست ..اونم عصبانی فش میداد 🤣🤣🤣 از اونجا معروف شد خر چیل کج ؛ هروقت میبینمش خندم میگیره