2777
2789

شما هم اینجوری شدید؟میدونید آنقدر ضربه خوردم از آدما که دیگه حوصله ای نمونده واسم اصلا حوصله ناراحت شدن از رفتاراشون ندارم فقط می‌خوام دور شم ازشون و بیشتر به خدا نزدیک شم 

خدا سرتاسر ارامشه ولی بنده هاش جز اذیت و ازار چیز دیگه ای ندارن 

همه از دور بنظر خوب میان ولی نزدیک که بشن اون وقت دیگه اون روشونو نشون میدن...

خسته م از دست آدما کاش خدا منو ببره پیش خودش من فقط اونو دوست دارم 

من حالم خیلی بد بود فقط خدا منو نجات داد و از اون موقع من بیشتر وابسته ی خودش شدم تا آدما 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میفهمم چی میگی . 

واقعا خدا کاراش معجزست 🙌🏻

خدا قضاوت نمیکنه می‌بخشدت و کمکت می‌کنه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا اون عشق واقعی و ابدی 

فقط مختص خداست 

آدما موقتی هستند 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منم اینرورا، روزایییی خیلی سختی میگذرونم ولی عشقم علاقم و اعتمادم بخدا نسبت به قبل خیلی بیشتر شده

میدونم حواسش بمن هست

میدونم ته همه ی این تاریکیا نوره روشنایی و زیبایی

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

آدما جز آزار دادن و خراشیدن روح همدیگه کار دیگه ای بلدن مگه

تا میای پیش خدا آروم بگیری یکی میاد همه چیو خراب میکنه

خدا جون بغلم کن

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
منم اینرورا، روزایییی خیلی سختی میگذرونم ولی عشقم علاقم و اعتمادم بخدا نسبت به قبل خیلی بیشتر شدهمید ...

دقیقا همین جوریه عزیزم منم تقریبا یه ماه دو ماه پیش شرایط خیلی وحشتناکی رو داشتم سپری میکردم 

ولی چقدر اون مدت من به خدا نزدیک شدم اون شرایط سخت و رد کردم ولی من تغییر کرده بودم اونم اینکه به خدا نزدیک تر شدم و خیلی شکر گذارم بابتش و همش از خدا می‌خوام که این عشقی که الان بهش دارم و این رضایتی که به من داده واسه عبادتش ابدی باشه من فهمیدم چقدر بدون خدا هیچم و با عبادت نکردنش هیچ هم میمونم و حالم روز به روز بد تر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آدما جز آزار دادن و خراشیدن روح همدیگه کار دیگه ای بلدن مگهتا میای پیش خدا آروم بگیری یکی میاد همه چ ...

🥺دقیقا 

من باورم نمیشه قبلنا به آدما نزدیک بودم تا خدا و چقدر حالم بد بود ولی الان با عبادتش یه آرامش قشنگی دارم تو وجودم دعا میکنم همه به این آرامش و به این درک برسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا اون عشق واقعی و ابدی فقط مختص خداست آدما موقتی هستند

🥺خدا عشق ابدی شو نصیب مون کنه خودش دستامونو بگیره که ما بدون اون هیچیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میفهمم چی میگی . واقعا خدا کاراش معجزست 🙌🏻خدا قضاوت نمیکنه می‌بخشدت و کمکت می‌کنه

به قول یکی کل سوره های قرآن با بسم الله الرحمن الرحیم شروع میشه...

معنیشم تاکیید روی بخشنده و مهربان بودن خداست❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر این جملتو که گفتی کاش خدا منو ببره پیش خودش چون فقط اونو دوس دارم درک کردم

🥺چه خوب که آدمایی اومدن تاپیکم که همه شون مثل خودم هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به قول یکی کل سوره های قرآن با بسم الله الرحمن الرحیم شروع میشه...معنیشم تاکیید روی بخشنده و مهربان ...

دقیقا خدا خیلی بزرگ و بخشندست واقعا 😍

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )