2777
2789
عنوان

همش فکرای بدی میکنم

55 بازدید | 7 پست

من دوهفته بعد زایمانم خواب بدی دیدم الان ۵ ماهه جونن داره درمیره مثل خوره افتاده به جونم همش منتظر اون اتقاق بدم صدقه دادم‌حرم رفتم 

ولی همش دارم بهش فکر میکنم  میترسم جذبش کنم

خدایا جونم داره درمیره اینقدر حالم بده روانی شدم

برام دعا کنید دعایی چیزی هست بهم بگین بخونم اروم شم

من نینیمو بعدخیلی وقت از امام حسین ع و علی اصغر ع گرفتم.ارزومه مشکل مالی شدیدی ک پیش روم هست حل بشه وطلبیده بشم  بابچم برم بین الحرمین شکلات پخش کنم.اخه بچمو از دهه اول محرم دارم❤برای مشکلاتم دعا کنید مشکل مالی ای ک پیش اومده توانم و گرفته.دعا کنید حل بشه خواهش میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم اوضاع مالیت خوب شدمال مام به صفر بند شده

ن افتضاح هنوز!

من طلسمای خیلی خیلی خیلی سنگینی داشتم

خدا نگذره از باعث و بانیش

من نینیمو بعدخیلی وقت از امام حسین ع و علی اصغر ع گرفتم.ارزومه مشکل مالی شدیدی ک پیش روم هست حل بشه وطلبیده بشم  بابچم برم بین الحرمین شکلات پخش کنم.اخه بچمو از دهه اول محرم دارم❤برای مشکلاتم دعا کنید مشکل مالی ای ک پیش اومده توانم و گرفته.دعا کنید حل بشه خواهش میکنم
ن افتضاح هنوز!من طلسمای خیلی خیلی خیلی سنگینی داشتمخدا نگذره از باعث و بانیش

ما مثل همیم 

دارم عذاب میکشم از سال ۹۹ به بعد 

خسته شدم 

من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم 
ما مثل همیم دارم عذاب میکشم از سال ۹۹ به بعد خسته شدم

شاید توهم مث من طلسم داری

شاید توهم مث من طلسم داری

نمیدونم 

یعنی واقعا انقد بیکار هستن و پول دارن که میدن به طلسم گرفتن

من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم 
نمیدونم یعنی واقعا انقد بیکار هستن و پول دارن که میدن به طلسم گرفتن

اره بابا اینقدر ادم لاشی و حسود زیاده