2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 77 پست
مادر شوهر خوب هم هست اونی که کاری به کارت ندارد. اما اینجا بعضی ها همون رو هم بد می دونن می گن باید ...

کلا نکه هم مادرم هم خاهرام اذیت شدن من خوشم نمیاد از این اسم و از این ادم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
مراقب باش چه کار می کنی. به خاطر دعوا با مادرشوهرت جدا نشو. با بچه کوچیک. سیاست داشته باش فاصله بگیر ...

عزیزم حرفت درسته، شوهر من از الان میگه من نمیخوام بچه داری کنم و مطمئنم بعد زایمانم باز میره خونه مادرش... فقط به سیاست نیست ... واقعا یه معضله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا نفهمیدم چی میگی؟البته مادرشوهر من بسیار اذیتم کرد ولی همه بد نیستن

اها

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
مراقب باش چه کار می کنی. به خاطر دعوا با مادرشوهرت جدا نشو. با بچه کوچیک. سیاست داشته باش فاصله بگیر ...

مادرشوهرم با من مشکل داره گلم پن احتراممو گذاشتم متاسفانه با بی احترامیش روبه رو شدم 

همه همینجورن.منم مادرشوهرم تازه میگفت باید کار کنی چلو گوشت بذاری جلو شوهرت بخوره. اخه شوخر من بیکار بود به اونم میگفت طلا میخواد چیکار کنه بفروش پسته بخر بخور حالا طلاها خودم با کار کردن خریده بودم سرکار میرفتم پنج ماهگی استراحت مطلق گرفتم ازدکتر استراحت زایمان رفتم شش ماه بچه سه ماهه اومد دید بیست هزارتومن گذاشت کنار بچه زرزر میکرد الکی حالا من دوازده ساله طلاق گرفتم همه چی خریدم پسرشم ور دلشه بره پسته بخره بده بخوره.ولی شما نباید طلاق بگیری بخاطر این چیزها مال من اعتیاد داشت دزد ناموس بود بیکار بود از روز اول ازدواج و..

کلا نکه هم مادرم هم خاهرام اذیت شدن من خوشم نمیاد از این اسم و از این ادم

مادر شوهر من بد نیست خوبم نیست‌. یه وقت هایی طعنه می کنه اما کنار میام. کلا فرهنگش با خانواده من متفاوته. دیگه همینه. اما مادر شوهر بد هم دیدم خونه خراب کنه. چون واقعا مردا هر چقدر مادرشون بد باشه بازم حرف اونو قبول می کنند. 

اسکل تر از مادر بزرگ مادر بچه است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تو هم به یه ورت باشه، چه غصه ها

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
وای چقدر شرایطتت شبیه منه ... من الان ماه شش بارداری هستم، روزی که رفتیم به خانواده هامون بگیم، یه ج ...

دقیقا توی آخر ماه های بارداریم بودم خواهر شوهرم به دروغ گفته بود به خانمت خیلی زنگ میزنم جواب نمیده در صورتی که اصلا به من زنگ نزده بود همسرم حرف منو باور نکرد گفت خواهر من دروغ نمیگه منم گفتم به خواهرت بگو پرینت بگیره چنین کاری رو نکرد سر این موضوع من باهاش بحثم شد بعد زایمانم با دخالتاشون شیرمو خشک کردن بخدا پدرمو درآوردن دیگه خسته شدم از دستشون فقط دعا می کنم زودتر تموم شه راحت شم از این کابوسی که برای من و بچه ام درست کرده

عزیزم حرفت درسته، شوهر من از الان میگه من نمیخوام بچه داری کنم و مطمئنم بعد زایمانم باز میره خونه ما ...

آره متاسفانه ما زنها به عنوان مادر می تونیم موجوداتی تربیت کنیم که تا ابد به ما بسته باشند‌ به ما حس قدرت بدهند. اما خودشون بدبخت و تو سری خور باشن حتی به عنوان مرد بالغ. 

من متن هات رو خوندم دیدم فقط به خاطر مادرش نیست‌. مثل اینکه همسرت خیلی وابسته است به مادرش. بیش از حد. 

مادر شوهر من بد نیست خوبم نیست‌. یه وقت هایی طعنه می کنه اما کنار میام. کلا فرهنگش با خانواده من متف ...

دقیقا

مادر بزرگم انقد مامانمو اذیت کرد انقد اوارگی کشید انقد دعواها سر همون بود الان کجاس؟زیر خاک اما بخشش وجود ندارع

یا مادرشوهر خاهرم یجور رفتارمیکنه انگار دشمنشع نگاش نمیکنه انکار ی چیز کثیفه حیفش میاد چش بندازع

خدا سر این ادمای بد بیارع انشاءالله اگ فک میکنن رفتار درستی دارن سرشون بیاد

متاسفانه همسرم پدر خوبی برای بچه ام نیست چهل روز بی دلیل منو بچه امو خونه پدرم گذاشت و رفت اگه پدر خ ...

اخه یعنی چی ب ی ورم بچه بیاری یا نه. این کلمات زشت چیه بکارمیبره. مگه نمیگن ارزومون اینه پسرمون زن بگیره عروسی کنه پس دیگه این خاله زنکا چیه مامانش میگه😑

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏