2777
2789
خوش بحالتون شوهرتون کارتشو میده. من هیچ وقت نتونستم اقتصاد شوهرمو کنترل کنم. جاریم میکه پول شوهرم دسته منه. به شوهرم میکفتم یاد بگیر. مسخره کرد داداششو
قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
وای بچه ها. شما تهرانید؟؟؟ خدایی تو تهران با چن روز ده تومن نمییییشه زندکی کرد. من کلاس میرم هرروز. از پونک به ونک اژانس میگیرم رفتنی. ١٥ تومن میدم. برگشت با تاکسی ٥ تومن تموم میشه. ناهارم ده تومن. یعنی روزی ٣٠ تومن فقط کلاسم !!!!!!!!
پرواز جون خریدهای خونه کلا با شوهرمه 10تومنم که گاهی روز میز میزاره باشگاه که میرم برگشتنی برا پرهام پفیلا یا بستنی و کمی سبزی میگیرم همین پول تاکسی ام که نمیدیم ماشین داریم
💕
واقعا ماشین یه نعمتهههههه. من انقدددر پول کرایه میدم. بعضی وقتا حرص میخورم. رانندگیم خوووب نیس. اصلا نمیتونم ماشین ببرم. چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ یعنی هیج وقت یاد نمیگیرم؟؟؟؟
چرا مامان 3فرشته؟؟! ادم از حرف بعضیا شاخ درمیاره خیلی توو خوابو رویا زندگی میکنن والا توو این شرایط زورم میاد ماهی 50میدم باشگاه ولی خب مجبورم دیگه باید لاغر کنم....ماکه نمیتونیم بریم عمل 10م بدیم
💕
2810