2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
آخه میخواستم ریشه فارسی باشههیربد معنیش چیه

یعنی آموزگار ریشه در دین زرتشت داره

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
نریمان دوست ندارمنویان داریم تو فامیلنیکان هم جزو اسامی انتخابیم بوداما یکی تو همین سایت نوشته بود ن ...

اتفاقا خودم بودم ،دوست‌ پسرم اسمش نیکان،همکلاسی ها به شوخی نیکون صداش میکنند

بنظرتون یه آقای مثلا سی ساله اسمش نیکان باشه یه جوری نیست؟فرهام و فرهان چطوره بنظرتون؟

ن 

الان همه میرن سمت اسمای مدرن و شیک دوستم اسم بچشو خسرو گذاشت بقیه بهش گفتن خیلی سنگینه بعد ک این بزرگ بشه همه ارتا و ارین و...  این خسرو 

اونوقت عموم اسم بچشو گذاشت سلیمان من یکی احترام میزارم بچش بوده و دوست داشته این اسمو براش بزاره ولی کل فامیل مسخرش میکنن هنوز ک ۲ ماهشم بیشتر نیس وای ب حال موقعی ک بزرگ بشه و بره مدرسه 

من اسم رامانخیلی دوست داشتمبعد بهم گفتن فردا مسخره میکنن میگن بهش رماندیگه پشیمون شدم😔😢

رایان چطورع گرچه میگن رایانه

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
اتفاقا خودم بودم ،دوست‌ پسرم اسمش نیکان،همکلاسی ها به شوخی نیکون صداش میکنند

خب خیلی بده نیکون😢

اسم به این قشنگی رو خراب میکنن

حالا همون همکلاسی هایش اسمشون چیه خودشون؟؟؟؟

رایان چطورع گرچه میگن رایانه

آره رایان هم خیلی خوش معناست

خواهرم گفت وقتی با فامیلش صداش میزنند مجبورند یه ه اضافه کنن میشه رایانه بعد بچه ممکنه خجالت زده بشه

من اسم رامانخیلی دوست داشتمبعد بهم گفتن فردا مسخره میکنن میگن بهش رماندیگه پشیمون شدم😔😢

این مردم هر چی اسم بزاری مسخره میکنن یکی از اقوام چن سال پیش میخواست اسم بچشو بزاره عرشیا گفتن چیه عرشیا مسخرش میکنن بجای زیادی خر استفاده میکنن عر عر😐😄

آره رایان هم خیلی خوش معناستخواهرم گفت وقتی با فامیلش صداش میزنند مجبورند یه ه اضافه کنن میشه رایانه ...

ایی بابا 

2810