2777
2789
عنوان

باچندتا فولیکول باردار شدین

213 بازدید | 15 پست

خانوما من تحت نظرم برای تنبلی تخمدان,دارو مصرف کردم,سونو روز ۱۲ دادم سه تا فولیکول 18 و 16 و 14 داشتم,بنظرتون چقد شانس موفقیت دارم?شما تجربه مشابه دارید?

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه فولیکولت من ۱۴بودم باردار شدم 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

خوبه

ببین ریلکس باش بهش فکر نکن رابطه بی استرس راز باردار شدنه

بعدش هم دم به دقیقه بیبی چک نزن اصلا یه کاری کن یادت بره

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
خوبهببین ریلکس باش بهش فکر نکن رابطه بی استرس راز باردار شدنهبعدش هم دم به دقیقه بیبی چک نزن اصلا یه ...

اره علاوه بر دارو شرایط روحی هم دخیله,فعلا یه هفته از اقدامم گذشته,هرچی میخوام فراموش کنم تا وقتش, نمیشه 😁

من ۴ماه تحت درمانم هر ماه تنبلی تخمدان شدید دارم حتی ی دونه فولیکول نداشتم ولی این ماه رفتم روز ۱۴ پ ...

ان شاالله هر مادری مثل من و شما که چشم به راهه همین ماه دلشاد بشه,خدا نی نی سالم به همه بده 

یک ۱۵، به اینا نیست بنظذم بخواد بگیره میگیره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
خوبهببین ریلکس باش بهش فکر نکن رابطه بی استرس راز باردار شدنهبعدش هم دم به دقیقه بیبی چک نزن اصلا یه ...

دقیقا  یه رمان عالی دانلود کنه و بشینه بخونه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری