2777
2789
عنوان

تورو خدا فقط اونایی که از مجردی تنبلی تخمدان داشتن ودارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یه ورق بگیر . اگه بخواد جواب بده همون ماه اول تاثیر میذاره

من هرماه بین ۸ روز تا ۴ روز متغیر زودتر از ماه قبل پریود میشم آخراشم یهو روز نهم ترشح قرمز دارم .میدونید چرا ؟

لایک نکنید .توروخدا 

آخخخ اسی تو منی اولش بیخیال بودم دو سه ماه ی بار پری میشدم بعد ازدواج روع کردم ب قرصای هورمونی ۶ ساله ک ۴ سالش پروژسترون میخوردم

اولش علائمی غیر از پربودی نامنظم نداشتم ولی الان موهای زاعد جوش فراوون درد بی درمون

هیچ داروی شیمیایی و گیاهی روم جواب نداد فقط پیاده روی عااالی اثر میکنه ک من تنبل نمیتونم هر روز برم

الانم دکترم بیخیال درمان شده فقط دارو میده برا بارداری ...شنبه موعدمه امیدوارم ابن ماه بشه🥹

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
چیکار میکنن

بافتایی ک هورمون مردونه تولید میکننو با حرارت یا لیزر ازبین میبرن ت نت خوندم از صد نفر۸۸درصد جواب گرفتن دگ نمیدونم برا ماعم جواب میده یان ولی برا منی ک ته خطم بهترین راهه

باورت میشه به افرادی که هر ماه پریود میشن ،حسودیم میشه😂همینم مونده بود 😂خداونداااا شکرت

خب من هرماه سر موعدمیشم😎

فقط باید ده روزی قرص بخورم🫠

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
این کارا رو کردم سیکلم خیلی بهتر شد تنها عارضه ریزش مو ولم نکرده

واسه مو دوستم قرص هورمونی استفاده کرد اوکی شد اسپیرونولاکتون بود قرصش، ولی راه طبیعی مخلوط روغن کرچک و جوشونده غلیط رزماری واقعا جوابه من یه تیکه ابروم ریخته بود با روغن کرچک پر شد قشنگ

منم باید بخورم و گرنه با هیچی جواب نیست مهم اینه چشمه خدایی بجوشد 😂

ای خواهر چشمه ما خشکیده

مامانم اونروز میگه شاید تو پسری اگه عمل کنی پسر میشی😒

آخه سی نه هم ندارم

بهش گفتم اگه پسر بسم شوهرم چیکار کنه گفت میره زن مبگیره🤣