2777
2789
عنوان

دخترم داره میره پیش دبستانی ولی یه مشکلی …

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 46 پست

عزیزم هنوزم دیر نشده.از همین الان شروع کن .ده روز مونده.فقط حتما دستشویی پی پی رو خونه انجام بده نخاد اونجا اذیت بشه.....حتمانااا.تاکید میکنم.

ولی عادتش بده و برایش توضیح بده اونجا نیستی که کاراش انجام بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یادش بده 

بزار بره دستشویی کنارش وایسا بگو شیلنگ رو برداره اب باز کنه خودشو بشوره بعد پاها و دستشویی رو بشوره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نگران نباش هنوزم وقت هست زود یاد میگیره دیگه بزرگ شده گیراییش سریعتره .احتمال زیاد مثل من وسواسی که نذاشتی تا الان خودش اینکارو بکنه مجبوری یکم چشم پوشی کنی تو بیرون واستا تشویقش کن هرررر کاری کرد با روی باز و اینکه چقدر باهوشی زود یاد گرفتی برو جلو

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
عزیزم هنوزم دیر نشده.از همین الان شروع کن .ده روز مونده.فقط حتما دستشویی پی پی رو خونه انجام بده نخا ...

بلد نیست خودشو بشوره🤦‍♀️ همیشه من میشورمش خودش لباسشو خیس میکنه🤦‍♀️

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
بازیگوشه با شلنگ لباسشو خیس میکنه

چهار بار خیس میکنه

بالاخره یادمیگیره

تا ابد که نمیشه همراهش تو دستشویی باشی

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
عزیزم اینو باید بدو تولد بهش یاد می‌دادی کار اشتباهی کردی بره تو اجتماع تو اجتماع مادر پدرش همراهش ک ...

بدوتولد یادش میداد تنهایی پوشکش و باز کنه بره دستشویی 

بدوتولد آخه؟؟😑

,,,

اشکالی نداره

بزار خیس کنه تا بلد بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دیگه کار از دست ما برنمیاد که عزیز باید یادش بدی یام نزاری بره 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بالاخره باید یاد بگیره 

عیب نداره بزار خیس کنه ولی یاد بگیره 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
نگران نباش هنوزم وقت هست زود یاد میگیره دیگه بزرگ شده گیراییش سریعتره .احتمال زیاد مثل من وسواسی که ...

ممنون از درک بالات🌸 دقیقا همینه، خیلی بازیگوشه لباسشو خیس میکنه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
بلد نیست خودشو بشوره🤦‍♀️ همیشه من میشورمش خودش لباسشو خیس میکنه🤦‍♀️

یاد میگیره انقد خودتون کاراشو کردید جلو شما وانمود میکنه بلد نیست 

بزارید به عهده ی خودش اگه کارشو درست انجام داد یه برچسب بدید بچسبونه به دیوار سرویس به عنوان تشویق

,,,