2777
2789
خب الان ۱۳ سالشه قدش ۱۴۰ هست خیلی کوچیک مونده

کلاس های ورزشی ببریدش مثل والیبال،  بسکتبال،...... باعث افزایش قد میشه 

بعضی اوقات قد ژنتیکیه خانوم دست بردن تو ژنتیک همیشه یه عارضه غیر قابل جبران داره همه دکتر ها هم اینو نمیگن چون اینو بگن نمیتونن از جیب شما پول کش برن اینو دیدم که میگم 

اگه خیلی براتون مهمه قرص مصرف کنه بهتر از آمپول

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا هر بچه ای كه زیر 6 سال علائم رو داره باید MRI، سی‌تی‌اسكن و آزمایش‌های مختلف  انجام بده اما تو سن های بالاتر  با معاینه بر اساس شواهد بالینی بررسی‌های لازم رو نجام میدن 

چشم ها دریچه ی روحن!...

پسرم کشتی گیره فکر کنم قدش سوخت با این ورزش

بسکتبال و والیبال حتما ثبت نامش کن قرص ها و آمپول های رشد بعضیاشون باعث بلوغ زودرس میشن شما باید از بچگیش یعنی همون چهارسالگیش به فکر میبودی و مکمل های غذایی میدادی الان همه از بچگی به فکر همین مکملا هستن 

چشم ها دریچه ی روحن!...

اگر علایم بلوغ را در پسر کوچکتر از ٩ سال ببینید، بلوغ زودرس هست. بعد از ٩ سالگی، بلوغ زود رس نیست. م ...

عزیزم پسرم موی ضخیم نداره ولی کلا بدنش موهاش زیاد و بلند و سیاه شده و پشت لبش سبز شده صورتشم مو داره زیر شقیقه به نظرتون بلوغ زودرسه؟

یعنی بده... هورمون رشد که میگن بی دلیل نمیدن. اگه لازم باشه و بلوغ زودرس نداشته باشن فقط مکمل میدن. ...

من حتی آدم تو بیمارستان دیدم که میگفت چون آمپول رشد مادرش تو بچگی بهش میزده(مریضم 16 سالش بود) قدش اون موقع 135 بوده با آمپول شده 140 بعد آمپول تاثیرشو گذاشته صفحه رشد متوقف شده و اون خانوم در 16 سالگی 140 بود قدش و هر دکتری هم رفت درمان نشد درصورتی که اگه خودش طبیعی رشد میکرد و ورزش های افزایش قد میکرد کنارش قطعا قدش 160 میشد

بله کشتیو بدنسازی قد و تو سن پایین میسوزونه نزارید بره ببرید کلاس های بسکتبال و وللیبال ثبت نامش کنی ...

نمیشه که نره عضو تیم ملی کشتیه

ممنون از راهنماییت

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
عزیزم پسرم موی ضخیم نداره ولی کلا بدنش موهاش زیاد و بلند و سیاه شده و پشت لبش سبز شده صورتشم مو داره ...

عزیزم اینا علائم جدی ای نیستن 

علائم اصلی  رشد بی،ضه و آل،ت تناسلی ، رویش موهای ضخیم صورت ، بم شدن صدا ، رشد موهای ناحیه تناسلی یا زیر بغل  و جوش و  بوی بدن

اینا علائم اصلی بلوغ در پسر هست

چشم ها دریچه ی روحن!...

کلا هر بچه ای كه زیر 6 سال علائم رو داره باید MRI، سی‌تی‌اسكن و آزمایش‌های مختلف انجام بده اما تو س ...

برای همین خیلی میترسم ببرم دکتر غدد و یه چیزی بگه و درمان شروع کنه و بد بشه برا بچم

2810