2777
2789
عنوان

کیا ماه اول و دوم بارداری ان

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 50 پست
هرچی میخورم بالا میارم حالا انشالله تهوعم کمتر شه سعی میکنم وزن بگیرم چون قند یک ساعتم بالا بود نمیت ...

من ماه نهمم نترس هیچ اتفاقی نمیوفته از هفته ۲۰به بعد دیگه کاملا اوکی میشی مهم ترینش هم بعد اونه که باید تغذیه ات خوب باشه تا بچه وزن بگیره

فقط میتونم بگم کلی خوش بگذرون و لباسای ک دوس داری بپوش چون تا ی مدت دیگه هیچی اندازه نمیشه😭😭😭مثل من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم دو هفته بخورم بعد ازمایش بدم ک ببینم تغییر کرده یا نه

انشاالله مشکلی نیست. خوب کردی. دکتر غدد من زیاد به آزمایش اعتقاد ندارم من هی آزمایش می دم. میگه دفعه بعدی دو ماه دیگه. باز من سر خود سر ماه آزمایش می دم. بنده خدا دیوانه شده. 😁

من ماه نهمم نترس هیچ اتفاقی نمیوفته از هفته ۲۰به بعد دیگه کاملا اوکی میشی مهم ترینش هم بعد اونه که ب ...

انشالله ک برای هممون عالی پیش بره❤️

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟ چرا؟ دکترم گفت سر ساعت ۸‌. همه قرصام با شام و ناهاره اینو گفت سر ساعت باید بخوری‌‌.

علتشودقیق نمیدونم دکتر به من اینجوری گفت

حتی پدرهم گفت دکتر بهش همینوگفته و شبا آسپرین خوب نیست

من که کلا سر ساعتی نیستم ولی مولتی ویتامین و آسپرین و بعد ناهار میخورم و آهن و بعد شام 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله مشکلی نیست. خوب کردی. دکتر غدد من زیاد به آزمایش اعتقاد ندارم من هی آزمایش می دم. میگه دفعه ...

دکتر من برعکس ۲۴ ساعت میفرسته ازمایش 🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم برای ماههای اول بارداری تنگ شد🥲 الان هفته چهلم. لذت ببر از بارداری همه استرسها،حالت تهوع ،همچی ...

خوش بحالت تو دیگه داری راحت میشی ما راه درازی پیش رو داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علتشودقیق نمیدونم دکتر به من اینجوری گفتحتی پدرهم گفت دکتر بهش همینوگفته و شبا آسپرین خوب نیستمن که ...

سرچ کردم زده بود آسپرین دوره اش ۲۴ ساعتها است. مشکلات قلبی عروقی معمولا صبح بیشتر اتفاق می افتند برای همین صبح باید آسپرین مصرف بشه. از دکترم بپرسم شاید گفته ۸صبح من فکر کردم ۸ شبه. 

خوش بحالت تو دیگه داری راحت میشی ما راه درازی پیش رو داریم

مرسی عزیزم،من دوست دارم بیشتر طول بکشه دلم برای تکوناش تنگ میشه🥲.انشالا برای شما هم خوب و راحت پیش بره. فقط ورزش رو فراموش نکن خیلی از دردهای بارداری رو تسکین میده وحال روحی رو هم سرزنده نگه میداره

2810